Hurtig opskrift på kyllingefilet med paprika. Kyllingefileterne bankes flade, og steges i smør, hvor de krydres med paprika.
Kyllingefilet med paprika er en lækker metode at tilberede kylling på.
Kyllingefileterne bankes flade med en kagerulle eller kødhammer, og steges derefter på panden.
Opskriften er til fire personer.
Til kyllingebryst med paprika skal du bruge:
4 stykker kyllingebryst
Paprika
Salt
Smør til stegning
Sådan laver du kyllingebryst med paprika:
Soigner først kyllingebrysterne. Fjern fedt og snavs med en skarp kniv.
Læg kødet mellem to fryseposer på et skærebræt, og bank kødet fladt med en kagerulle eller kødhammer. Det skal være jævnt tyk med en tykkelse på omkring en centimeter.
Brun lidt smør på en meget varm pande, og steg nu kyllingebrysterne et par minutter på hver side.
Krydr med paprika og salt, og lad kyllingekødet hvile fem minutter inden servering.
Serveres med kartoffelbåde med timian og en lækker tomatsalat.
Note: Det er et godt trick at banke kyllingebrysterne flade, da det sikrer en ensartet tilberedning af kødet. Samtidig forkorter det stegetiden en hel del. Husk dog altid at gennemstege fjerkræ!