Æg og baconbolle er en dejlig måde at begynde dagen på. Her er opskriften på en weekend-favorit, der mætter og smager fantastisk.
Æg og baconbolle passer til en weekendmorgen, hvor der er god tid, og vi har lyst til noget proteinfyldt, der mætter.
Det er meget nemt at lave, og så smager det altså bare godt. Kombinationen af æg og bacon er nærmest skabt til hinanden.
Her laver du et lille hul i din bolle, hvorefter du slår ægget ned i hullet og steger bollen.
Opskrift på æg og baconbolle
Ingredienser
- 2 krydderboller - skåret over
- 4 æg - øko
- 1 pakke bacon - sprødstegt
- 1 spsk smør
- lidt revet ost - primadonna
Sådan gør du
- Smelt smørret, tilføj bacon og steg det sprødt.
- Skær bollerne over og lav en cirkel i hver bolle, så der er et hul
- Tag bacon fra panden og læg bollerne derpå, klæk et æg i hvert hul på bollerne, top med bacon og ost, læg cirklen fra bollen tilbage ovenpå æggene.
- Vend bollen om, så den bliver stegt på begge sider.
Tips
Du kan selvfølgelig bruge lige præcis de boller, du bedst kan lide. For eksempel nogle mere grove af slagsen som havregrødsboller.
Da disse boller er temmelig mættede og tunge, er det en god ide at servere grøntsagsstave eller en let melonsalat til.
Se også andre opskrifter:
Maria Ullergaard har en stor passion for mad, og leverer lækre opskrifter til Madens Verden. Følg hende også på @madoglivsnyderi på Instagram.

Comments
No Comments