Her er fire lækre salater med spidskål, der er både nemme og sunde at komme på bordet og i maven. Find din nye favoritsalat med spidskål her.
Salater med spidskål er sunde og nærende, og spidskålen kan erstatte de klassiske salatblade i salatskålen.
Spidskål er selvfølgelig mere robust og solid end salatbladene, men det gør ikke noget når blot du strimler kålen helt fint.
Fjern altid de yderste blade, og striml så spidskålen med en skarp kniv fra den spidse ende og ned mod roden.
Undlad at bruge stokken, da den er hård og træg, og ikke egner sig til salat. Efter min mening.
Her er fire super gode og lækre salater med spidskål:
Den første salat med spidskål er denne dejlige salat med de fantastiske edamame bønner. Derudover har jeg kommet æbler og radiser i salaten, og det er en rigtig sommersalat.
Radiserne giver en dejlig friskhed, mens edamame bønnerne er meget proteinholdige, og derfor meget mættende. En perfekt kombi.
Den næste salat med spidskål er mere robust, og passer godt til en god bøf.
Spidskålen får selskab af buketter af broccoli og mindre tern af pære, så salaten giver masser af fylde.
Og så er den pæn på en tallerken 🙂
Den tredje salat med spidskål er virkelig flot. Og en klassisk dansk sommersalat, hvor der blandt andet indgår grønne asparges og friske sommerradiser.
De ristede cashewnødder giver både lidt salt og knas til salaten. Prøv den!
Endelig skal du også prøve denne spidskålssalat med grønne ærter og en helt vidunderlig sennepsdressing, der virkelig passer godt til salaten.
Lav den i god tid, så dressingen når at afgive masser af smag til spidskålen.
Spidskålen er med andre ord fantastisk i salatskålen, så brug den endelig i stedet for de klassiske salater.
Men husk altid at skære den i helt tynde strimler.
Bedøm opskriften
Stem her
( stemmer)Din huskeliste
Under hver opskrift kan du tilføje den til din egen og personlige huskeliste, så du altid kan finde dine favoritter igen.