Sådan laver du stegte gnocchi med rosmarin og hvidløg. En meget nem opskrift og fremgangsmåde til pandestegning af de italienske dumplings.
Stegte gnocchi er super nemt at tilberede, og du behøver ikke koge de italienske dumplings først.
Giv den en tur direkte på panden i lidt olivenolie og sammen med hvidløg og rosmarin. Så bliver det næsten ikke mere italiensk.
I stedet for olivenolie kan de også steges i smør, men det er op til dig. Gnocchi kan du lave selv eller købe i de fleste supermarkeder.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på stegte gnocchi
Stegte gnocchi
Ingredienser
- 500 gram gnocchi
- olivenolie - eller smør
- 4 fed hvidløg - hakkes fint
- 2 spiseskefulde rosmarin - blade
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Varm en pande op ved en god varme og kom en god sjat olivenolie i.
- Tilsæt så 500 gram gnocchi og lad dem stege 3 minutter, så de bliver varmet godt igennem.
- Kom så 4 fed hvidløg ved sammen med 2 spiseskefulde rosmarin.
- Lad det stege et par minutter mere, så dine gnocchi bliver lidt sprøde. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
De pandestegte gnocchi serveres straks som tilbehør til et utal af italienske retter.
Du kan eksempelvis vende dem med en tomatsovs, og servere det sammen med stegt kylling og en salat. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften og skriv da gerne hvad du synes om den.