Gnocchi med chorizo er virkelig lækkert tilbehør til retter med kød, men denne gnocchi opskrift kan også stå alene med tomater og persille.
Gnocchi er egentlig bare pasta, der er lavet af kartofler, og i denne opskrift har jeg kogt og sauteret gnocchi med chorizo.
Det giver en ret, der har sydlandsk præg og smag, og som samtidig er meget mættende.
Opskrift på gnocchi med chorizo
Ingredienser
- 500 gram gnocchi
- 125 gram chorizo
- 1 rødløg
- 100 gram tomater små
- 1 håndfuld persille hakket
Sådan gør du
- Kog gnocchien som anvist på pakken. Typisk er det 2-3 minutter i letsaltet vand. Lad gnocchien dryppe af i et dørslag.
- Skær rødløg i skiver, og vits dem let i lidt olivenolie på en varm pande, hvor der også om lidt er plads til gnocchien.
- Skær chorizo pølsen i små tern og lad den svitse med løget.
- Når det har stået og svitset et par minutter (uden at tage farve) kommer du gnocchi ved og vender forsigtigt rundt.
- Del de små tomater i halve og kom dem i panden sammen med friskhakket persille.
- Lad nu din gnocchi med chorizo koge sautere i et par minutter, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Tips
Gnocchi med chorizo serveres straks til eksempelvis hvidløgskylling eller stegte koteletter.
Se også disse opskrifter: