Få den nemme opskrift på gnocchi med svampe og spinat i en cremet sauce. Et lækkert måltid med inspiration fra det italienske køkken.
Gnocchi med svampe og spinat er en skøn italiensk ret, der samtidig er rimelig nem at lave.
Det hele laves i en cremet sauce, som jeg laver med madlavningsfløde, men du kan også bruge en almindelig piskefløde.
Du kan købe gnocchi i de fleste supermarkeder, og svampene kan være hvide champignon, de brune markchampignon eller andre slags svampe. Det er op til dig.
Se også de lækre opskrifter på:
- Stegte gnocchi
- Hjemmelavet gnocchi
- Pasta med kylling og champignon
- Laks med pasta, spinat, ærter og fløde
Opskrift på gnocchi med svampe
Gnocchi med svampe
Ingredienser
- 500 gram gnocchi
- 2 spiseskefulde olivenolie
- 2 fed hvidløg - finthakket
- 1 spiseske rosmarin - blade
Desuden
- 300 gram champignon - delt i kvarte
- olivenolie - til stegning
- 1 rødløg - hakket
- 3 fed hvidløg - finthakket
- 1 spiseskefuld rosmarin - blade
- 4 deciliter madlavningsfløde - eller piskefløde
- 200 gram spinat - frisk og skyllet
- citronsaft - friskpresset
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Til gnocchi med svampe starter du med at stege 500 gram gnocchi, der kommer på en stor pande sammen med 2 spiseskefulde olivenolie, 2 fed hvidløg og 1 spiseske rosmarin. Steges ca. 5 minutter og tages til side.
- Kom så 300 gram champignon på panden og steg dem godt af, så de får noget farve.
- Tilsæt lidt olivenolie og kom 1 rødløg ved sammen med 3 fed hvidløg og 1 spiseskefuld rosmarin. Lad det stege et lille minut mere, men uden at løget tager farve.
- Tilsæt 4 deciliter madlavningsfløde sammen med 200 gram spinat, og her skal spinaten blot lige falde sammen i panden. Tilsæt gerne spinaten gradvist, da den jo fylder en del indtil den er faldet sammen.
- Kom de stegte gnocchi tilbage i panden og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Gnocchi med svampe og spinat serveres straks.
Gerne sammen med en tomatsalat og et stykke brød. Eventuelt hjemmebagt focaccia. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om den.