• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Gnocchi med valnøddepesto

Karen SenecaKaren Seneca
Gnocchi med valnøddepesto og svampe er en lækker frokostret, som ikke kræver det store arbejde. Husk masser af revet Grana Padano til. Foto: Karen Seneca, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Italiensk mad

Oversigt over indhold

  1. Gnocchi med valnøddepesto, Grana Padano og champignoner i skiver er en hurtig, delikat og velsmagende ret. Lav den til frokost eller middag.
  2. Opskrift på gnocchi med valnøddepasta
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Tip
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift

Gnocchi med valnøddepesto, Grana Padano og champignoner i skiver er en hurtig, delikat og velsmagende ret. Lav den til frokost eller middag.

Gnocchi med valnøddepesto er hurtig at lave, og så er den dejlig nem. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du ikke brænder dine gnocchier, når du svitser dem.

Valnøddepestoen er lavet af ristede valnødder, Grana Padano, citronsaft, olivenolie og hvidløg.

En behagelig pesto, som blandes med ristede champignoner og gnocchi på panden. Til sidst vendes hakket rucola i retten.

Bemærk: Denne opskrift er sponsoreret af Grana Padano, men udviklet af Madens Verden.

Opskrift på gnocchi med valnøddepasta

5 fra 1 stemme
RetAftensmad
KøkkenItaliensk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 pakke gnocchi
  • 350 gram champignoner - i skiver
  • 100 gram rucola - hakkede
  • 1 tsk timian
  • 1 spsk smør

Valnøddepesto

  • 100 gram valnødder - blendede eller meget fint hakkede
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl Grana Padano
  • 0,5 dl olivenolie
  • 0,5 citron - saften derfra
  • salt og friskkværnet peber
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

Valnøddepesto

  • Rist valnødderne på panden i et par minutter.
  • Kom dem i blenderen med resten af ingredienserne til pesto og blend dem, så de stadig har en smule bid.

Gnocchi med valnøddepesto og champignoner

  • Tænd stegepanden og kom en spsk. smør på. Mens den bliver varmet godt op, renser du dine champignoner og skærer dem i skiver.
  • Rist timian og champignonerne på medium til høj varme, så de får farve. I mens koger du dine gnocchi i tre minutter og hælder dem i et dørslag.
  • Når dine champignoner har fået en god farve, blander du gnocchi i og hælder halvdelen af din pesto ned på panden.
  • Steg ved medium varme, så gnocchierne får en gylden farve. Det kan klistre lidt på grund af osten i pestoen, så hold dig til medium varme her.
  • Når det hele har fået farve, smager du til med salt og peber, hvorefter du vender noget hakket rucola i retten.
  • Server med revet ost og resten af pestoen, der dryppes henover.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tip

Jeg bruger købte gnocchi, som både kan købes friske i køleafdelingen eller tørrede på pastahylderne.

Du kan sagtens lave dine gnocchi selv. Vi har en nem opskrift, du kan følge her: Hjemmelavet gnocchi.

Se andre italienske opskrifter:

  • Spaghetti bolognese
  • Italiensk bryllupssuppe med kødboller
  • Lasagne
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 26
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Delt
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Nøddehorn
Chili sin carne - klassisk tex-mex opskrift uden kød »

Populært indhold lige nu

Halve ferskner og ananas i skiver er eksempler på dåsefrugt. Frugten ligger her i henholdsvis sukkerlage og ananasjuice, der tilføjer både sukker og kalorier til frugterne. Foto: Charlotte Mithril / Madensverden.dk

Er dåsefrugt lige så sundt som frisk frugt?

mormors madgryde

Mormors madgryde på ca. 30 minutter

et billede med selleripure

Selleripure - lækker pure af knoldselleri

Torskerogn på dåser

Torskerogn på dåse - hvor sundt er det egentlig?

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 1 stemme
Giv stjerner eller kommentér her
RetAftensmad
KøkkenItaliensk
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!