Her får du en skøn opskrift på mexicansk farsbrød, der er en dejlig familieret. Farsbrødet er bla. med hvidløg, bladselleri og ost.
Mexicansk farsbrød er lækker aftensmad med inspiration fra det mexicanske køkken.
Her er farsen rørt med blandt andet hvidløg, chipotle og ost, men også med bladselleri, der giver en dejlig smag i retten.
Chipotle kan nemt erstattes med eks. cayennepeber, og farsbrødet er meget nemt at lave. Også som hverdagsmad, da retten passer sig selv i ovnen.
Opskrift på mexicansk farsbrød
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 1 løg - hakket fint
- 4 fed hvidløg - knust og finthakket
- ½ tsk. chipotle
- 1 rød peberfrugt - i små tern
- 2 stængler bladselleri - i små tern
- 100 g cheddar - eller mozzarellaost, revet
- 2 æg
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Rør hakket kød, løg, hvidløg, chipotle, peberfrugt, æg, bladselleri, salt, friskkværnet peber og halvdelen af den revne ost sammen.
- Hæld den sammenrørte fars i et smurt ovnfast fad og form det til et mexicansk farsbrød.
- Sæt i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 50 minutter.
- Skru op til 210 grader, drys resten af osten over og bag i endnu 10 minutter, til osten er gylden og smeltet.
Næringsindhold
Tips
Mexicansk farsbrød kan serveres med tilbehør efter behag.
En lækker kartoffelsalat passer fint til - og en god avocadosalat er også perfekt.
Se også opskrifter på andre farsbrød:

Comments
No Comments