• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllingemix med pommes frites og broccoli

Kyllingemix med pommes frites og broccoli

kyllingemix med pommes frites og broccoli
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
18
SHARES
FacebookMessenger18PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. november 2021 - Udgivet: 20. november 2021

Min opskrift på kyllingemix med pommes frites og broccoli. En lækker ret med inderfilet og sprøde fritter. Populær hos både børn og voksne.

Kyllingemix med pommes frites og broccoli er en skøn hverdagsret, der er nem at lave.

Retten er sådan set inspireret af den populære pølsemix, men her altså i en lidt sundere udgave med blandt andet inderfilet og broccoli.

Personligt synes jeg det er synd at hælde for meget dressing over kyllingeretten, men smag og behag er forskellig, så man kan sagtens komme eks. en god creme fraiche dressing over.

Opskriften er beregnet til fire personer. Afhængig af hvor sultne I er.

Opskrift på kyllingemix

kyllingemix med pommes frites og broccoli
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingemix

5 fra 2 stemmer
Min opskrift på kyllingemix med pommes frites og broccoli. En lækker ret med inderfilet og sprøde fritter. Populær hos både børn og voksne.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 750 g pommes frites - evt, hjemmelavede, men ellers fra frost
  • 600 g kyllingeinderfilet - skåret i mindre stykker
  • 1 tsk paprika
  • 2 store løg - hakkes groft
  • 1 lille broccoli - i små buketter
  • smør - til bruning af inderfilet
  • olie - til stegning
  • 1 håndfuld purløg - til pynt
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Pommes frites bages i ovnen som anvist på pakken. Det plejer at tage ca. 20-25 minutter, og de skal være sprøde. Du kan både anvende alm. pommes frites, de tynde eller bølgeskærne. Eller lave dine egne pommes frites i ovn.
  2. Imens laver du resten af din kyllingemix på panden, og ingredienserne skæres ud som beskrevet. Inderfilet deles i mere mundrette stykker, hvor jeg plejer at dele hvert stykke inderfilet i ca. 5-6 stykker. Løgene hakkes groft og broccoli snittes i så buketter.
  3. Kom en god klat smør på en varm pande, og brun kyllingekødet grundigt i cirka 4-5 minutter. Vendes rundt. Jeg bruner gerne i smør, da det giver bedre smag. Derefter bruges olie til resten.
  4. Når inderfileterne er stegt, kommes paprika ved og det vendes rundt. Tilsæt lidt olie og derefter de hakkede løg. Sauteres af i et lille minut.
  5. Tilsæt så broccoli, og steg videre i et par minutter, så broccolibuketterne i din kyllingemix er tilberedt, men stadig har noget bid. Krydr med salt og friskkværnet peber. Der kan også anvendes lidt karry, hvis du ønsker lidt mere spicy.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Kyllingemix anrettes nu på tallerkner med lag af skiftesvis sprøde pommes frites og indholdet fra panden.

Drysses med lidt hakket purløg, og serveres med lidt ketchup eller mayo til. Eller over - det er op til dig.

Her finder du mange flere og inspirerende opskrifter med kylling.

Husk også at se disse opskrifter:

Ejners pølsemix med pølser og kartofler i ovn

Pølsemix i ovn med pølser, kartofler og løg

Pølsegryde - børnevenlig gryde med pølser og pasta

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required