Denne gremolata-inspirerede cremefraiche dressing er frisk og lækker. Spis den til kylling, fisk, grøntsager eller sommerens grillmad.
Denne cremefraiche dressing kan pifte alle retter op.
Citronskallen giver masser af aroma og gør den dejlig frisk, mens persille og hvidløg giver masser af smag.
Og så kan den laves på ganske kort tid.
Opskrift på cremefraiche dressing
Ingredienser
- 1 bundt persille - gerne bredbladet
- 1 citron - brug kun skallen
- 1 fed hvidløg
- 400 gram creme fraiche
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skyl og hak persille fint.
- Hak hvidløg fint.
- Skyl citronen og riv skallen – husk kun at bruge det gule.
- Bland persille, hvidløg og citronskal grundigt, så aroma fra hvidløg og citronskal kommer godt ind i persillen.
- Vend urteblandingen i cremefraiche og smag din cremefraiche dressing til med salt og peber.
Gremolata inspireret
Du kender måske gremolata, som er et lækkert urtedrys fra Italien, der typisk bruges til kød.
Gremolata består af persille, hvidløg og citronskal og er utrolig smagfuld og aromatisk.
Den lækre kombination er dog også fantastisk til grøntsager eller som her i en dressing med creme fraiche.
Serveringstips
Denne friske dressing er fantastisk til både kød- og grøntsagsretter.
Den skaber en dejlig friskhed til fisk eller let kød som kylling, mens den cremede dressing er rigtig god til at skabe fylde til for eksempel grillede eller ovnbagte grøntsager.
Få inspiration til grill-opskrifter her.
Du kan også bruge dem som en let og frisk dip til chips eller grøntsagstænger.
Se også disse lækre opskrifter:

Comments
No Comments