Opskrift på nemt kyllingefad med ris og druer. Det er en både nem og lækker ret med kylling i fad, der også laves med lidt karry og champignon.
Kyllingefad med ris og druer er lækker aftensmad, der her blandt andet er lavet med karry.
I opskriften er der anvendt kyllingeunderlår, men du kan også bruge overlår. Det er også muligt at anvende en hel kylling, der parteres.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på kyllingefad med ris
Ingredienser
- 3 dl ris gerne basmati ris
- 1 pakke kyllingelår underlår eller overlår
- 1 spsk. karry mild
- salt og friskkværnet peber
- 200 g champignon skåret i skiver
- 2 dl vindruer uden sten
- 2½ dl piskefløde
- 4 dl vand
- 1 terning hønsebouillon
Sådan gør du
- Kom risene i bunden af et smurt fad.
- Vend kyllingelårene i en blanding af karry, salt og peber. Du kan også partere en hel kylling og bruge den.
- Brun kyllingen af på en godt varm pande, fordel dem derefter ovenpå risene.
- Steg champignon på dem samme pande, lad dem tage farve og fordel dem ovenpå kyllingen.
- Svits hurtig druerne og fordel også dem over kyllingen.
- Hæld fløde, vand og bouillon ved.
- Hertil kan retten forberedes. Bare dæk det til og stil det i køleskabet.
- Stil dit kyllingefad med ris og druer i en kold ovn på 200 grader i ca. 50 minutter.
Næringsindhold
Note
Kyllingefad med ris og druer serveres straks. Yderligere tilbehør er ikke nødvendigt, men et stykke brød smager jo altid godt.
Se også disse opskrifter: