Her får du en opskrift på lækker kyllingefad med ost og bacon. En himmelsk god ret med kylling, der laves i et fad. Super god aftensmad.
Prøv lige dette lækre kyllingefad med ost og bacon, som er en rigtig familieret.
Kyllingefadet laves med kyllingebryst filet, og dertil kommer så blandt andet ost, bacon og fløde.
Den skønne kyllingeret serveres med ris eller kartofler, og retten er ikke svær at lave.
Herbamare kan i øvrigt udskiftes med 1-2 almindelige bouillonterninger.
Opskrift på kyllingefad med ost
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst filet afpudset og halveret
- salt og friskkværnet peber
- 2 tsk. Herbamare grøntsagsbouillon
- ½ liter piskefløde du kan selvfølgelig bruge madlavningsfløde, hvis du hellere vil det
- 1 spsk. dijonsennep
- 2 fed hvidløg presset
- 2 spsk. soja
- 1 pakke bacon i skiver
- 2 håndfulde mozzarella revet, andre oste kan også bruges
- Lidt persille finthakket
Sådan gør du
- Kom fløde, bouillon, soja og sennep i en gryde, bland det sammen og bring det i kog. Tag det af varmen og rør hvidløg i.
- Kom de halverede kyllingestykker i et ovnfast fad og drys med salt og friskkværnet peber.
- Hæld den varme sauce over og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 30 minutter.
- Imens steges bacon sprødt og afdryppes på køkkenrulle. Skær det i mindre stykker.
- Når de 30 minutter er gået, drysses ost og bacon over retten og dit kyllingefad med ost og bacon sættes tilbage i ovnen i 15 minutter.
- Tag kyllingefadet ud og drys med finthakket persille.
Næringsindhold
Tips
Kyllingefad med ost og bacon serveres med enten ris eller kartofler til.
Desuden er en god salat også perfekt til det lækre kyllingefad.
Se også disse opskrifter:
Sådan laver du hyldeblomstsaft
Sådan steger du hele rødspætter i ovn
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.
Hvor meget bruger man hvis man har billionterning
Hej Linda
Jeg ville blot bruge en terning - det burde passe fint.
Rigtig god fornøjelse.
Bedste hilsner
Holger