Pasta med ærter en ret simpel pastaret, som er hurtig at lave som aftensmad til hverdag. Pasta, ærter og stegt bacon vendes nemt i en lækker bechamelsauce.
Pasta med ærter er en meget simpel og nem aftensmad til hverdagen, for den tager kort tid at lave, og så laves den med få ingredienser.
Pastaretten er god til både bør og voksne, og den kan hurtigt blive en ny hverdagsfavorit hjemme hos jer.
Opskriften på pasta i bechamelsauce er beregnet som en hovedret til fire personer.
Ingredienser til pasta med ærter
400 gram pasta (gerne penne eller skruer)
300 gram ærter
150 gram bacon i tern
1 portion af denne bechamelsauce
1 lille potte purløg
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Pasta koges som anvist på pakken og dryppes af.
- Ærter dampes et minut og dryppes af.
- Bacontern steges sprøde på en pande og dryppes af på et stykke køkkenrulle. Så sparer du lige nogle kalorier der.
- Lav bechamelsauce som anvist i linket, det er ret nemt, og der er jo blot tale om en hvid sovs. Husk at smage til med reven muskatnød.
- Når bechamelsaucen har kogt fem minutter for at fjerne melsmagen, kommes pasta, ærter og bacon ned i saucen. Hold lige lidt ærter og bacontern tilbage til pynt.
- Vendes rundes og der smages til med salt og peber.
- Anret din pasta med ærter i et fad, kom lidt ærter og bacontern over og drys til sidst med hakket purløg. Serveres straks.
Mængden af de enkelte ingredienser her plejer at passe meget fint, men du behøver ikke veje af på den måde. Brug mængder som passer dig.
Pasta med ærter og bacon i bechamelsauce kan serveres som den er, eller nydes med et lækkert stykke italiensk madbrød eller manitoba brød til.
Se også mine opskrifter på:
Cannelloni med spinat - lækker pastaret
Din vurdering
-
Pasta med ærter
Stem her
( stemmer)- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: