En super god opskrift på ispinde med hjemmelavet chokolade flødeis, der laves med fløde og kondenseret mælk, som kan fryses uden ismaskine.
Her er min virkelig gode og nemme opskrift på ispinde med hjemmelavet chokolade flødeis, der aldrig slår fejl.
Flødeisen laves med masser af piskefløde og kondenseret mælk, der gør, at isen ikke krystalliserer, og derfor bliver fløjlsblød.
Isen kan laves som ispinde, men selvfølgelig også blot fryses ind i en skål i fryseren. Uden du skal anvende en ismaskine.
Opskriften giver cirka 8 ispinde - eller is i skål til fire personer.
HAR DU PRØVET disse lækre og indbagte pandekager med Nutella?
Til de lækre ispinde med hjemmelavet chokolade flødeis skal du bruge:
2,5 deciliter piskefløde
200 gram kondenseret mælk
100 gram mørk chokolade med 47% kakao
HER ER opskriften på rabarberkage med marengslåg
Sådan laver du ispinde med hjemmelavet chokolade flødeis:
- Start med at piske fløden helt stiv til en lækker flødeskum.
- 80 gram af chokoladen smeltes enten i en kasserolle ved svag varme, eller i mikrobølgeovn. Chokoladen skal blot netop smeltes og ikke mere end det.
- De resterende 20 gram chokolade hakkes groft.
- Kom den kondenserede mælk i en skål, og rør den smeltede chokolade i.
- Tilsæt derefter den hakkede chokolade, som også røres godt ud i isen.
- Til sidst vendes flødeskummet forsigtigt i, hvor du blot anvender en dejskraber. Det er vigtigt, at iscremen bliver godt vendt rundt, så du ikke har klumper af flødeskum i den, men omvendt skal du heller ikke slå for meget luft ud af isen.
- Kom nu chokolade flødeisen i ispindeformene, og et godt trick er, at slå formene hårdt mod bordet for at slå luftbobler ud af isen. Samme trick hvis du laver isen i en skål eller form.
- Lad nu den hjemmelavede chokolade flødeis fryse ind i cirka fire timer.
Comments
No Comments