• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Dessert › Verdens bedste is - og den er nem at lave

Verdens bedste is - og den er nem at lave

billede med verdens bedste is
4.8 fra 25 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.3k
SHARES
FacebookMessenger2.3kPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 14. oktober 2024 - Udgivet: 10. april 2020

Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.

Hvis du leder efter opskriften på verdens bedste is, ja så er du dumpet ind det rigtige sted.

Her kan du nemlig se hvordan Newyorker By Heart lavede det, som blev kaldt "Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is....".

Og det er en fremragende flødeis, der samtidig netop er utrolig nem at lave. Den hjemmelavede is kan laves med eller uden ismaskine, og der er gode forslag til fyld i isen. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Indhold
  • Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.
  • Verdens bedste is
  • Ingredienser  1x2x3xVælg
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)
  • Chokoladeis
  • Verdens bedste stracciatella is
  • Verdens bedste vaniljeis
  • Daim is (opskrift på cremet og lækker is med Daim)
  • Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine
  • Kommentarer
billede med verdens bedste is
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Verdens bedste is

4.76 fra 25 stemmer
Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.
Forb. tid 15 minutter min
På frost 5 timer t
Samlet tid 5 timer t 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Is
Køkken: Dansk
Kalorier: 648
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 6 dl piskefløde
  • 4 æggeblommer - hvis du hører til de forsigtige så brug pasteuriserede
  • 75 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker - eller korn af 1 stang vanilje
Fyld efter lyst, jeg brugte
  • valnødder - hakkede
  • cocktail bær - halverede
  • mørk chokolade - hakket
  • marcipan - i små tern

Fremgangsmåde
 

  1. Fløde piskes stiv.
  2. Æggeblommer piskes godt med sukker og vanilje.
  3. Æggemassen vendes i flødeskummet - forsigtigt så al luften ikke slåes ud af flødeskummet.
  4. Fyldet vendes også i og så skal det bare i en form af en art og fryses i mindst 5 timer. Der skal ikke røres i verdens bedste is eller noget, bare sørg for at det er pakket godt ind.

Næringsindhold

Kalorier: 648kcalKulhydrater: 26gProtein: 7gFedt: 59gMættet fedt: 36gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 16gKolesterol: 364mgNatrium: 49mgKalium: 163mgSukker: 25gVitamin A: 2465IUVitamin C: 1mgCalcium: 122mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Fyld kan varieres efter lyst. Jeg har også prøvet med Bailey, rosiner lagt i mørk rom i nogle timer - ja alt, kun fantasien sætter grænser.

Jeg lavede kun halv portion, det giver faktisk en del og det er drøjt, fordi der er så mange gode ting i.

Jeg bruger aldrig pasteuriserede æggeblommer, men hvis du er mest tryg ved det, så brug dem endelig.

Flre inspirerende opskrifter:

Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)

4.8 fra 25 stemmer
Her får du min opskrift på hjemmelavet bananis med stykker af chokolade. Den lækre flødeis med banan kan køres på ismaskine eller laves uden.
Gå til opskrift
billederesultat for bananis med chokolade

Chokoladeis

4.9 fra 23 stemmer
Denne chokoladeis er både cremet og fyldig, og isen har den helt rigtige chokoladesmag. Laves bedst på ismaskine, men kan også fryses uden.
Gå til opskrift
Billede af chokoladeis på ismaskine.

Verdens bedste stracciatella is

4.8 fra 9 stemmer
Her er opskriften på den bedste stracciatella is, der både er cremet og nem at lave. Stracciatella er en vaniljeis med masser af chokolade.
Gå til opskrift
billede resultat for hjemmelavet stracciatella is

Verdens bedste vaniljeis

4.8 fra 27 stemmer
En god opskrift på hjemmelavet vaniljeis, der kan laves med eller uden ismaskine. En lækker og cremet is med ægte vanilje, og isen er meget nem at lave.
Gå til opskrift
Billede med hjemmelavet vaniljeis

Daim is (opskrift på cremet og lækker is med Daim)

4.8 fra 18 stemmer
Sådan laver du hjemmelavet Daim is. En opskrift på cremet og lækker is med masser af Daim, og isen kan laves med eller uden en ismaskine.
Gå til opskrift
billederesultat for Daim is

Hjemmelavet pistacieis uden ismaskine

4.9 fra 7 stemmer
Hjemmelavet pistacieis er nem at lave, den smager helt fantastisk, og så kræver den kun fem ingredienser. Den kan laves den uden ismaskine.
Gå til opskrift
Hjemmelavet pistacieis
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Erik

    juni 27, 2025 at 6:53 pm

    Svar
  2. Pauline Fredskilde

    juni 15, 2025 at 7:30 am

    Hej 🙂

    Hvordan kan denne is laves på ismaskine? Vil gerne undgå is, der skal legeres, da det tager noget længere tid med afkøling osv. Men fordi jeg har en ismaskine, vil jeg gerne bruge den 😀

    På forhånd tak
    Pauline

    Svar
  3. Andreas Petersen

    februar 03, 2025 at 11:02 am

    opskrift på verdens bedste is

    Svar
  4. Kenneth Lau Jensen

    september 27, 2024 at 4:15 pm

    Hej,
    Nogen alternative forslag til piskefløden?, da det ikke er min bedste ven 🙂

    På forhånd tak

    Svar
  5. Linda Jensen

    september 20, 2024 at 8:30 am

    1000 tak for den fantastiske og nemme opskrift på is. Den bliver perfekt hver gang. Har prøvet at lave det et par gange før, men der var altid krystaller i, det er der aldrig her. Vi har prøvet med meget forskelligt fyld bla: Mørk chokolade, chokolade med Bailey. Nødder, marcipan...ja vi har fundet ud af at kun fantasien sætter grænser med denne opskrift. Så igen tak for den og din fantastiske side vi efterhånden har brugt i mange år.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 20, 2024 at 9:18 am

      Hej Linda
      Tusind tak for de pæne ord - det er jeg meget glad for at høre.
      Og nu fik jeg lige lyst til hjemmelavet is 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. J. Nielsen

    marts 25, 2024 at 2:17 pm

    Opvarme 1 dl glykosesirup, så den får en tyndere konsistens, men uden at blive rigtig varm, og pisk den i æggesnapsen. Det forhindrer isen i at danne en krystaliseret konsistens, ligesom isen også vil have en blødere tekstur..
    Glykosesirup påvirker ikke smag eller sødme.

    Svar
    • Linda Jørgensen

      juni 16, 2024 at 2:33 pm

      Hej tak for rådene 😊😊😊

      Svar
  7. J. Nielsen

    december 30, 2023 at 2:47 pm

    Hvis man er nervøs ved brug af rå æg, kan æggene dyppes hurtigt i kogende vand. Salmonella sidder udenpå skallen, og ikke indeni. På denne måde slås eventuelle salmonellabakterier ihjel.

    Svar
  8. Tina Krause

    april 12, 2020 at 3:44 pm

    Hvor meget baylies puttede du i din is da du lavede den med det

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Forsiden lige nu

Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften
billederesultat for nem kylling
Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter→ Se opskriften
Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
spinatsalat med edamamebønner
Spinatsalat med edamamebønner→ Se opskriften
boller med havreklid
Boller med havreklid - langtidshævede og sprøde brød→ Se opskriften
Billede med ingefær.
Ingefær - fakta og de gode opskrifter med den sunde rod→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required