Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.
Hvis du leder efter opskriften på verdens bedste is, ja så er du dumpet ind det rigtige sted.
Her kan du nemlig se hvordan Newyorker By Heart lavede det, som blev kaldt "Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is....".
Og det er en fremragende flødeis, der samtidig netop er utrolig nem at lave. Den hjemmelavede is kan laves med eller uden ismaskine.
Opskrift på verdens bedste is
Verdens bedste is (opskrift på hjemmelavet is)
Ingredienser
- 6 deciliter piskefløde
- 4 æggeblommer - hvis du hører til de forsigtige så brug pasteuriserede
- 75 gram sukker
- 2 teske vaniljesukker - eller korn af 1 stang vanilje
Fyld efter lyst, jeg brugte
- valnødder - hakkede
- cocktail bær - halverede
- mørk chokolade - hakket
- marcipan - i små tern
Sådan gør du
- Fløde piskes stiv.
- Æggeblommer piskes godt med sukker og vanilje.
- Æggemassen vendes i flødeskummet - forsigtigt så al luften ikke slåes ud af flødeskummet.
- Fyldet vendes også i og så skal det bare i en form af en art og fryses i mindst 5 timer. Der skal ikke røres i verdens bedste is eller noget, bare sørg for at det er pakket godt ind.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Fyld kan varieres efter lyst. Jeg har også prøvet med Bailey, rosiner lagt i mørk rom i nogle timer - ja alt, kun fantasien sætter grænser.
Jeg lavede kun halv portion i dag, det giver faktisk en del og det er drøjt, fordi der er så mange gode ting i.
Jeg bruger aldrig pasteuriserede æggeblommer, men hvis du er mest tryg ved det, så brug dem endelig.
Se mere indhold:
Bananasplit med hjemmelavet chokoladesauce
J. Nielsen
Opvarme 1 dl glykosesirup, så den får en tyndere konsistens, men uden at blive rigtig varm, og pisk den i æggesnapsen. Det forhindrer isen i at danne en krystaliseret konsistens, ligesom isen også vil have en blødere tekstur..
Glykosesirup påvirker ikke smag eller sødme.
Linda Jørgensen
Hej tak for rådene 😊😊😊
J. Nielsen
Hvis man er nervøs ved brug af rå æg, kan æggene dyppes hurtigt i kogende vand. Salmonella sidder udenpå skallen, og ikke indeni. På denne måde slås eventuelle salmonellabakterier ihjel.
Tina Krause
Hvor meget baylies puttede du i din is da du lavede den med det