Her får du opskriften på verdens bedste is. Eller som Newyorker By Heart kaldte den: Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is. Prøv den her.
Hvis du leder efter opskriften på verdens bedste is, ja så er du dumpet ind det rigtige sted.
Her kan du nemlig se hvordan Newyorker By Heart lavede det, som blev kaldt "Verdens nemmeste - og bedste - hjemmelavede is....".
Og det er en fremragende flødeis, der samtidig netop er utrolig nem at lave. Den hjemmelavede is kan laves med eller uden ismaskine.
Ingredienser
6 dl piskefløde
4 æggeblommer (hvis du hører til de forsigtige så brug pasteuriserede)
75 g sukker
Vaniljesukker eller korn af 1 stang vanilje
Fyld efter lyst, jeg brugte:
Hakkede valnødder
Halverede cocktail bær
Hakket, god mørk chokolade
Marcipan i små tern
Fremgangsmåde
- Fløden piskes stiv.
- Æggeblommerne piskes godt med sukker og vanilje.
- Æggemassen vendes i flødeskummet - forsigtigt så al luften ikke slåes ud af flødeskummet.
- Fyldet vendes også i og så skal det bare i en form af en art og fryses i mindst 5 timer. Det skal ikke røres i det eller noget, bare sørg for at det er pakket godt ind.
Tips
Fyld kan varieres efter lyst. Jeg har også prøvet med Bailey, rosiner lagt i mørk rom i nogle timer - ja alt, kun fantasien sætter grænser.
Jeg lavede kun halv portion i dag, det giver faktisk en del og det er drøjt, fordi der er så mange gode ting i.
Jeg bruger aldrig pasteuriserede æggeblommer, men hvis du er mest tryg ved det, så brug dem endelig.
Se også opskriften på sommerens bedste chokoladeis.
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
Hvor meget baylies puttede du i din is da du lavede den med det