• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter

Holger Rørby Madsen
Chokolade panna cotta er en nem dessert, derkan laves på blot fem minutter. Derefter stilles desserten på køl i cirka fire timer. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Dessert

Oversigt over indhold

  1. Chokolade panna cotta er en fantastisk dessert fra Italien, som er nem at lave. Det tager kun 5 minutter, hvorefter den skal stå i 4 timer.
  2. Opskrift på chokolade panna cotta
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tips
4.50 fra 6 stemmer
Gå til opskrift

Chokolade panna cotta er en fantastisk dessert fra Italien, som er nem at lave. Det tager kun 5 minutter, hvorefter den skal stå i 4 timer.

Jeg har lavet denne chokolade panna cotta med en chokolade med en kakaoprocent på 70, fordi jeg synes den har den rigtige bitterhed i den færdige dessert.

Men du kan sagtens lave panna cotta med din egen favoritchokolade.

Opskriften er dessert til seks personer, men hvis I er super glade for panna cotta med chokolade er det måske kun til fire personer.

Opskrift på chokolade panna cotta

4.5 fra 6 stemmer
RetDessert
KøkkenItaliensk
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 5 minutter minutter
Samlet tid: 4 timer timer 10 minutter minutter
Mængde: 6 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 deciliter fløde
  • 75 gram flormelis
  • 2 blade husblas
  • 100 gram mørk chokolade
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • De to blade husblas lægges i en skål med koldt vand, og blødes op i fem minutter.
  • Find en tykbundet kasserolle frem og hæld fløden.
  • Kog det forsigtigt op, men det skal ikke nå kogepunktet. Blot blive varm uden at koge.
  • Pisk derefter flormelis i den varme fløde, og tag kasserollen af blusset.
  • Tag de to blade husblas op af vandet, og klem dem fri for vand, hvorefter de piskes ind i fløden.
  • Den mørke chokoladelade hakkes groft, og piskes ligeledes ind i flødemassen, så du nu har en luftig creme til panna cotta.
  • Fordel flødemassen i seks glas, som derefter skal sættes på køl. Eller sættes udenfor hvis temperaturen er omkring de fem grader.
  • Lad de færdiglavede chokolade panna cotta stå i fire timer før servering.

Næringsindhold

Næringsindhold
Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
Mængde pr. portion
Kalorier
377
% Daglig værdi*
Fedt
 
31
g
48
%
Mættet fedt
 
19
g
119
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
76
mg
25
%
Natrium
 
23
mg
1
%
Kalium
 
183
mg
5
%
Kulhydrater
 
22
g
7
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
18
g
20
%
Protein
 
4
g
8
%
Vitamin A
 
987
IU
20
%
Vitamin C
 
0.4
mg
0
%
Calcium
 
57
mg
6
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

Anret chokolade panna cotta med spåner af reven chokolade på toppen - og måske lidt friske bær eller frugt til.

Det giver et fint modspil til den søde dessert.

Se også mine opskrifter på:

billederesultat for creme brulee
Creme brulee - nem opskrift, der aldrig mislykkes
Se opskriften
billederesultat for budding
Budding - gammeldags opskrift med vanilje og fløde
Se opskriften
Citronfromage
Frisk citronfromage
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 1.1K
  • 104
  • 4
  • 0
  • 0
  • 2
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Langtidsstegt and i gasgrill (Weber Q3200)
Pasta opskrift med tomatflødesovs og bacon »

Populært indhold lige nu

billederesultat for krydderier på krydderihylde

Kan krydderier blive for gamle eller farlige at spise?

billede med kanelsnegle

Verdens bedste kanelsnegle - opskrift og video

billede med pandekager

Pandekager - opskrift på gammeldags pandekagedej

billederesultat for baconruller i fad

Baconruller i fad (nem opskrift med flødegrøntsager)

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.5 fra 6 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetDessert
KøkkenItaliensk
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 5 minutter minutter
Samlet tid: 4 timer timer 10 minutter minutter
Mængde: 6 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Hjemmelavet gullaschsuppe fra Ungarn
  • Julekage med lækre julekrydderier
  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!