Her får du en skøn opskrift på hele marinerede kyllingelår i tomatflødesovs. En nem måde at tilberede kyllingelår på. Serveres med pasta.
Hele marinerede kyllingelår i tomatflødesovs er en super lækker ret til aftensmad, og så er retten rimelig nem at lave.
Her anvendes som sagt hele kyllingelår, der langsomt tilberedes sammen med tomater og fløde, og det giver altså en himmelsk god middagsret.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på kyllingelår i tomatflødesovs
Hele marinerede kyllingelår i tomatflødesovs
Ingredienser
- 6 kyllingelår - hele, marinerede
- 2 pakker bacon - i skiver
- 5 deciliter fløde
- 250 gram cherrytomater
- 1,5 spiseskefulde honning
- 1 bouillonterning - høns
- flagesalt
- 2-3 spiseskefulde rub - gerne rotisserie chicken rub eller andet krydderi
- pasta - frisk, kogt efter anvisning
- 3 spiseskefulde smør
Sådan gør du
- Sprødsteg bacon sammen med en klat smør i en sauterpande.
- Tag bacon fra og kom 2 spiseskefulde smør på panden. Steg skindet på kyllingelårene sprødt, og krydre alle kyllingelårene med rotisserie chicken rub eller andet ønsket krydderi.
- Vend kyllingelårene om og tilføj cherrytomater samt den sprødstegte bacon.
- Hæld fløden ved og tilføj hønseboullion terning sammen med honning. Rør forsigtigt rundt.
- Lad de marinerede kyllingelår i tomatflødesovs simre i en time.
- Smag retten til med salt og peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Note
Kyllingelår i tomatflødesovs serveres straks, og retten er perfekt sammen med en frisk pasta.
Opskriften er udviklet af Maria Ullergaard.
Se mere indhold her:
Del dine ideer og tanker med os andre her: