Forkæl dig selv og dine gæster med en omgang frisk pasta med delikat peberfrugt og grillet kylling. Peberfrugterne steges møre med balsamico.
Frisk pasta med delikat peberfrugt er super dejlig italiensk mad, når det er allerbedst.
De strimlede røde peberfrugter steges møre ved blid varme sammen med lidt balsamico og tørret oregano, og det giver altså en helt fantastisk bund til denne pastaret.
Tilsat sprøde, grønne asparges og e smule bacon går tingene op i en højere end.
Det er både en hurtig hverdagsret, men samtidig absolut værd at servere for dine gæster. Gerne med en god hvidvin som Scaia.
Du skal bruge - frisk pasta med delikat peberfrugt til fire personer:
500 gram frisk pasta - køb en god kvalitet!
2 røde peberfrugter i strimler
2 spiseskefulde balsamico
2 teskefulde tørret oregano
100 gram lufttørret bacon i tynde strimler
1 lille bundt grønne asparges
2,5 deciliter piskefløde
2 stykker (fire halve) grillet kylling med hjemmelavet grillsauce
Sådan laver du frisk pasta med delikat peberfrugt:
Kom en lille smule olie på en varm pande, og steg baconstykkerne sprøde ved middel varme. Ikke for varmt. Læg dem på et stykke køkkenrulle, men kom fedtet over i en lidt større sauterpande. Tilføj også en lille smule olie mere.
Kom så de strimlede røde peberfrugter på, og skru lidt for varmen. Kom balsamico og tørret oregano ved. Lad nu peberfrugterne sautere ved svag varme i 10-12 minutter så de bliver bløde.
Giv de grønne asparges et kort opkog, og køl dem straks ned. De må ikke blive kogt for længe. Del dem i mindre stykker.
Grill kyllingebrysterne som anvist i linket længere oppe, og skær dem i mundrette stykker.
Kog frisk pasta i et par minutter.
Kom bacon og asparges i panden til peberfrugterne, og krydr med friskkværnet peber.
Kom så også den friske pasta og piskefløde ved, og vend det forsigtigt rundt. Lad lige pastaretten simre et minuts tid, så pastaen opsamler lidt smag.
Del dine ideer og tanker med os andre her: