• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Blåbærcookies med den fineste blå farve

Blåbærcookies med den fineste blå farve

Blåbærcookies
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 19. november 2021 - Udgivet: 19. august 2021

Blåbærcookies bliver flotte og saftige, når man blender blåbær og kommer dem i dejen. Her er opskrift på en vegansk version og en med smør.

Blåbærcookies får vi ofte med hele bær vendt i dejen, men her blender vi frosne bær i dejen i stedet.

Det betyder, at den flotte farve breder sig, så vi får cookies i en usædvanlig farve og med meget smag.

De lilla cookies opstod på Tik Tok, hvor vi var mange, der begyndte at eksperimentere med at lave dem.

De er lette at lave, men der er to vigtige regler: Pisk blåbærmosen grundigt og længe ind i sukker- og smørmassen. Og frys dejen ned en halv time, før den bages.

OBS: Er du veganer, skal du selvfølgelig bruge vegansk hvid chokolade og vegansk smør.

Opskrift på lilla blåbærcookies

Blåbærcookies
Karen SenecaKaren Seneca

Blåbærcookies med hvid chokolade

5 fra 3 stemmer
Blåbærcookies bliver flotte og saftige, når man blender blåbær og kommer dem i dejen. Her er opskrift på en vegansk version og en med smør.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Køletid 30 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 15 stk
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 100 g blåbær - frosne, øko
  • 110 g sukker
  • 90 g smør - el. vegansk smør
  • 150 g hvedemel
  • 80 hvid chokolade - chips el grofthakket
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 drys salt

Fremgangsmåde
 

  1. Begynd med at varme de frosne blåbær op i en lille gryde. De skal blive lettere opløst i fryden, før du bruger dem.
  2. Pisk smør (eller vegansk smør) og sukker godt, så det bliver til en cremet smørcreme.
  3. Hæld blåbærmosen i og pisk i mindst fem minutter på højeste trin med en elpisker.
  4. Bland salt, bagepulver og mel og vend det i blåbærcremen.
  5. Hak den hvide chokolade og kom den i dejen.
  6. Sæt dejen i fryseren i en halv time.
  7. Tænd ovnen på 200 grader over- og undervarme.
  8. Form dejen til runde kugler ca. en spiseskefuld med top og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  9. Bag i otte-ti minutter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan også prøve at lave en portion med røde bær som hindbær, her vil farven blive lyserød.

Undlad at bruge friske bær, for de giver ikke samme kulør. Og husk at købe økologiske, frosne bær.

Køber du konventionelt dyrkede, vil det ofte være de amerikanske blåbær, som kun har farve på skindet - ikke indeni.

Det kan tage et par bagepladers tid at finde den helt rigtige farve til sine cookies. Hvis du ønsker en mere sart farve, kommer du kun to tredjedele af blåbærmængden i.

Se flere af vores opskrifter her:

  • Verdens bedste brownie cookies
  • Sprøde daim cookies
  • Blåbærmuffins - saftige og skønne
  • Blåbærsnitter - nem opskrift
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften
billederesultat for nem kylling
Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter→ Se opskriften
Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
spinatsalat med edamamebønner
Spinatsalat med edamamebønner→ Se opskriften
boller med havreklid
Boller med havreklid - langtidshævede og sprøde brød→ Se opskriften
Billede med ingefær.
Ingefær - fakta og de gode opskrifter med den sunde rod→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required