Her får du min opskrift på Daim cookies, der er helt uimodståelige kager med Daim. De lækre cookies er nemme at bage, også for børn.
Jeg elsker Daim Cookies, og de er så utrolig nemme at bage.
Samtidig skal dejen til cookies jo ikke hæve, så derfor kan du meget hurtigt lave en god portion af de populære småkager. Som jo faktisk er lidt større.
Her med masser af Daim, hvor jeg har anvendt to pakker med 56 gram i hver.
Opskriften giver cirka 40 cookies.
Opskrift på Daim cookies
Ingredienser
- 125 gram smør - blødt
- 70 gram brun farin
- 35 gram bagesukker
- 1 æg
- 110 gram Daim
- 200 gram hvedemel
- 10 gram vaniljesukker
- 0,5 teskefuld natron
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Smør blødgøres evt. i mikroovn, hvor det skal have cirka 30 sekunder ved 450W.
- Rør det bløde smør med brun farin, bagesukker og et æg. Almindeligt sukker kan selvfølgelig også bruges.
- Daim hakkes fint og blandes i dejen.
- Vej hvedemel af sammen med vaniljesukker, og tilsæt derefter en halv teskefuld natron. Rør dejen godt sammen.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Del to dejen i to lige store stykker, og rul den ene ud til en pølse på omkring 35 centimeter.
- Med en skarp kniv skærer du 20 Daim cookies ud af dejen og lægger dem på bagepladen. Tryk dem gerne lidt flade.
- Bag dem cirka 8 minutter.
- Fortsæt på samme med den anden halvdel af dejen, som ligeledes laves til 20 Daim cookies.
Næringsindhold
Tips
De færdigbagte cookies er bløde når de kommer ud af ovnen, men bliver sprøde når du køles af på en rist.
Opbevar dine Daim cookies i en tætsluttende beholder.
Se også mine opskrifter på:

Anni
Jeg har svært ved at se, at det er let at lave disse kager. Jeg synes at det tager lang tid, for dejen kan jo overhovedet ikke rulles ud, men må deles i 40 lige store stykker og fordeles på bagepladen.
Anja
Man kan ikke rulle dejen ud i en pølse, og da slet ikke skære i den med en kniv. Har man glemt at skrive den måske skulle på køl eller frys i opskriften?