Her er min opskrift på M&M cookies, der er store og sprøde cookies med chokoladeknapper. Du kan bage kagerne på ialt 20 minutter, og de er nemme at lave.
M&M cookies er til dig, der både er vild med cookies og de populære og farvede chokoladeknapper.
Her får du super lækre cookies, og du ved godt hvordan de skal være: Sprøde udenpå - og lidt seje i midten. Og sådan er de her.
I stedet for M&Ms kan du også anvende Smarties eller andre chokoladeknapper.
Opskriften giver 10 store cookies - men du kan også lave dem mindre - og dermed få lidt flere ud af denne portion.
Opskrift på M&M cookies
Ingredienser
- 60 gram smør blødt
- 125 gram brun farin
- 1 æg
- 150 gram hvedemel
- 2 teskefulde vaniljesukker
- 1 teske natron
- 1 teske bagepulver
- 100 gram M&Ms chokoladeknapper
Sådan gør du
- Start med at forvarme ovnen til 180 grader varmluft, og læg bagepapir på en bageplade.
- Blødt smør og brun farin vejes af i en skål og røres sammen. Jeg plejer blot at røre dejen til mine cookies sammen med en spiseske.
- Derefter røres et æg i indtil massen er luftig. Det tager ikke lang tid.
- Tilsæt derefter hvedemel, bagepulver, natron og bagepulver og rør dejen sammen. Den er lidt tør til at starte med, men bliver hurtig nemmere at arbejde med.
- Til sidst vendes M&Ms i dejen - hold eventuelt lidt tilbage, som du kan sætte fast i dejen på bagepladen.
- Med en spiseske sættes nu kugler af dej på bagepladen - du kan lave 10 M&M cookies ud af denne portion - eller lav dem mindre og få lidt flere. Men hold god afstand. Læg eventuelt nogle M&Ms ned øverst i dejen.
- Bag dine cookies med M&Ms midt i ovnen, hvor de skal have cirka 15 minutter.
Næringsindhold
Tips
De færdigbagte M&M cookies køles af, og i den proces bliver de knasende sprøde.
Opbevares i en lufttæt beholder.
Se også mine opskrifter på:
Mine blev til én stor…. men så behøver jeg jo ikke dele 😀
Hej Mette
Alle elsker en stor cookie 😀
Spøg til side - de må have ligget for tæt.
Alt det bedste
Holger