Her er en nem opskrift på tuna noodle casserole. En super lækker ret med tun, suppehorn, toastbrød og ost. Den bliver du hurtig afhængig af.
Denne opskrift på tuna noodle casserole er så let at lave, og den smager fantastisk.
Lidt ligesom Macaroni and cheese, men med tun og lidt mere bid i.
Især er de knasende brødkrummer ovenpå super lækre, og nå, ja også den smeltede ost.
Lav din tuna noodle casserole med en god tun, så smager retten bedst.
Opskriften er beregnet til fire personer, men du kan variere de enkelte ingredienser, som du synes.
Opskrift på tuna noodle casserole
Ingredienser
- 400 gram suppehorn
- 5 skiver toastbrød
- 4 spsk. smør
- 4-5 stængler bladselleri - finthakket
- 1 stort løg - finthakket
- 125 g smør
- ½ dl mel
- salt - peber
- ½ tsk. sennepspulver - helst Coleman
- ½ liter mælk - jeg bruger skummetmælk
- 1-2 dåse tun - i vand, alt efter smag
- cheddar ost - skåret i tern
Sådan gør du
- Kog suppehorn efter anvisning og afkøl dem.
- Skær skorpen af toastbrødene og smuldr dem i små stykker ned i en skål (brødet skal helst ikke være helt friskt).
- Smelt de 4 spsk. smør og hæld dem over brødkrummerne og vend godt rundt.
- Svits løg og bladselleri i de 125 g smør, til de bliver bløde og møre. Rør mel, salt, peber og sennepspulver i.
- Hæld mælken i på en gang og lad det koge indtil det bliver tykt og bobler.
- Bland sauce med tun (vandet hældt fra og tunen findelt), ostetern og de kogte suppehorn.
- Kom din tuna noodle casserole i et ovnfast fad, og kom brødkrummerne på toppen så det hele er dækket.
- Sættes i ovnen ved 190 grader i 20-25 minutter til toppen bliver brun, sprød og lækker.
Næringsindhold
Tips
Den færdige tuna noodle casserole serveres straks.
Du kan i øvrigt sagtens anvende lidt mere toastbrød. Det smager nemlig super godt.
Se også disse opskrifter:

Comments
No Comments