En skøn opskrift på fyldte skinkeruller med persille og en lækker sovs. Skinkerullerne laves af skinkeschnitzler, der bankes og grydesteges.
Fyldte skinkeruller er lækker aftensmad, og du skal også glæde dig til en fantastisk sovs til kødet.
Skinkerullerne laves af skinkeschnitzler, der rulles sammen med persille, og steges i gryde. Det er en nem middagsret, og en lidt anden måde at tilberede skinkeschnitzler på.
Servér gerne de færdige ruller med en kartoffelmos, ris eller pasta.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.
Opskrift på skinkeruller
Ingredienser
- 4 skinkeschnitzler - af inderlår
- salt og friskkværnet peber
- 1 potte persille - hakkes fint
- bomuldssnor
- smør - til stegning
- 2 deciliter bouillon
- 3 teskefulde sennep
- 2 deciliter fløde - eller madlavningsfløde
- Lidt majsstivelse - udrørt i en smule koldt vand
- 2 spiseskefulde gastrik - eller lidt citronsaft
Sådan gør du
- Start med at banke skinkeschnitzlerne ud. Læg kødet mellem to fryseposer på et skærebræt, og band kødet ud med en kødhammer, kagerulle eller lignende.
- Krydr skiverne med salt og friskkværnet peber, og fordel hakket persille på.
- Rul dine skinkeruller sammen, og snør dem med bomuldssnor.
- Varm en stegegryde op, og kom en god klat smør i. Brun nu de fyldte skinkeruller på alle sider.
- Tilsæt bouillon sammen med sennep, og læg låg på gryden. Skru ned for varmen og lad nu skinkerullerne simre i ca. 40 minutter. Vend dem gerne et par gange undervejs.
- Tag skinkerullerne op, og læg til side.
- Kom fløde i skyen i gryden og kog det op. Jævn med med majsstivelse, der er udrørt i lidt vand. Bliver sovsen for tyk, kan du tilsætte lidt mere vand.
- Smag til med salt, peber og gastrik eller citronsaft.
- Fjern bomuldssnoren fra de fyldte skinkeruller, og læg dem tilbage i gryden, hvor de lige varmes med.
Næringsindhold
Note
De fyldte skinkeruller serveres straks, og tilbehøret kan være en fløjsblød kartoffelmos, kogte ris eller pasta. Det hele passer fint til.
Serveres også gerne med dampede ærter eller en salat.
Se også disse opskrifter:

Comments
No Comments