• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter

Holger Rørby Madsen
Pasta med svampe er en meget nem og hurtig ret, som også laves med bacon og fløde. God mad på kort tid. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Pasta

Oversigt over indhold

  1. Min opskrift på pasta med svampe. En nem og hurtig pastaret, der også laves med bacon i tern, rucola og en cremet flødesovs. Klar på 15 min.
  2. Opskrift på pasta med svampe
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tips
4.67 fra 3 stemmer
Gå til opskrift

Min opskrift på pasta med svampe. En nem og hurtig pastaret, der også laves med bacon i tern, rucola og en cremet flødesovs. Klar på 15 min.

Pasta med svampe er en klassisk opskrift fra det italienske køkken, og her er min variant af den populære pastaret.

Jeg har tilført lidt bacon og rucola, og det er virkelig lækker ret til aftensmad som de travle hverdage. Retten tager nemlig ikke lang tid at lave.

Opskriften på pasta med svampe er beregnet til fire personer som en hovedret.

Opskrift på pasta med svampe

4.7 fra 3 stemmer
RetPasta
KøkkenItaliensk
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
Mængde: 4
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 400 gram pasta
  • 150 gram bacon - i tern
  • 250 gram champignon
  • 200 gram tomater - gerne blommetomater
  • 2 håndfulde rucola
  • 1 potte persille
  • 2,5 deciliter fløde
  • salt og friskkværnet peber
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Pasta koges al dente i vand tilsat salt. Kogetid ses på pakken. Her har jeg brugt pasta af typen casarecce, men du kan også anvende pastapenne eller pastaskruer.
  • Bacon skæres ud i tern og steges på en varm pande.
  • Champignon børstes rene for jord og snittes i mindre stykker, hvorefter de kommes ved baconen. Steges grundigt. I stedet for champignon kan andre svampe anvendes, herunder bla. østershatte eller kantareller. Eller bland med forskellige slags, det bliver din pasta med svampe kun bedre af.
  • Blommetomater skæres i kvarte og kommes ved den stegte bacon og champignon, hvorefter grofthakket rucola tilsættes.
  • Hæld fløden ved og lad det creme lidt ind.
  • Kom så pastaen ved, og hvis flødesaucen er blevet for tyk, kan du med fordel tilsætte lidt af kogevandet fra pastaen.
  • Vend finthakket persille i og smag din pasta med svampe til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Næringsindhold
Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter
Mængde pr. portion
Kalorier
275
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

Den lækre svamperet med pasta nydes med et stykke ciabatta eller manitobabrød til.

En klassisk tomatsalat er også god til pasta med svampe, som sagtens kan spises af både børn og voksne.

Til børn er det en god ide, at skære champignon eller andre svampe i små stykker.

Svampene giver i øvrigt pastaretten en lækker umami smag.

Se også mine pastaopskrifter på:

hjemmelavet pasta
Hjemmelavet pasta
Se opskriften
billede med pasta med kødsovs
Nem pasta med kødsovs
Se opskriften
billederesultat for pasta funghi
Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 882
  • 40
  • 7
  • 1
  • 0
  • 3
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Henry iversen

    august 21, 2023 at 1:08 pm

    Jeg er medlem men det er stort set umuligt at få adgang,
    Sitet vil ikke acceptere password
    Jeg har skiftet password ud flere gange- virker ikke-

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 21, 2023 at 2:57 pm

      Hej Henry
      Send mig lige en mail på hej@madensverden.dk - så fikser jeg det straks 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Saftig kylling og sauce med rød peberfrugt
Husblas - fakta, anvendelse og dosering af gelatine »

Populært indhold lige nu

billede med karrykoteletter i fad

Karrykoteletter i fad med ris - opskrift med billeder

billede for den du ved nok kage

Den du ved nok kage - chokolade drømmekage

billede til gryderet i ovn

Gryderet i ovn med masser af grøntsager

Billede resultat for vandbakkelser

Vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen - opskrift og video

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.7 fra 3 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetPasta
KøkkenItaliensk
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Tilberedning: 10 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
Mængde: 4
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!