• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Nemme vandbakkelser med creme

Nemme vandbakkelser med creme

Billede af nemme vandbakkelser med creme.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
3k
SHARES
FacebookMessenger3kPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 2. juli 2025 - Udgivet: 13. august 2017

Nemme vandbakkelser med creme er hurtige kager med masser af smag. Vandbakkelserne fyldes med hjemmelavet creme og flødeskum.

Du skal prøve denne dejlige opskrift på nemme vandbakkelser med creme, der er hurtige kager at lave.

Cremen her er hjemmelavet, men du kan selvfølgelig også bruge en pulvercreme, selvom jeg synes den hjemmelavede klart er den bedste. Opskriften giver 8 stk.

Indhold
  • Nemme vandbakkelser med creme er hurtige kager med masser af smag. Vandbakkelserne fyldes med hjemmelavet creme og flødeskum.
  • Nemme vandbakkelser med creme
  • Ingredienser  1x2x3xVælg
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Typiske fejl ved bagningen
  • Vandbakkelser
  • Waleskrans - nem opskrift på vandbakkelse med fyld
  • Kartoffelkager
  • Marieboller
  • Sommerkage (nem opskrift med jordbær og flødeskum)
  • Eclairs med vaniljecreme og chokoglasur
  • FAQ
  • Kommentarer
Billede af nemme vandbakkelser med creme.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nemme vandbakkelser med creme

5 fra 1 stemme
Nemme vandbakkelser med creme er hurtige kager med masser af smag. Vandbakkelserne fyldes med hjemmelavet creme og flødeskum.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 8 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 367
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 portion vandbakkelser
Creme med fløde
  • 1 portion kagecreme
  • 2,5 dl fløde
Glasur
  • 4 spsk flormelis
  • vand - gerne kogende

Fremgangsmåde
 

  1. Lav først kagecremen som i linket ovenfor, og køl cremen af.
  2. Lav så dejen til vandbakkelserne som angivet i opskriften i linket.
  3. Sæt otte klumper dej på en bageplade med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft. Vandbakkelserne skal have cirka 20 minutter, og du må IKKE åbne ovnlågen undervejs. Lad derefter vandbakkelserne køle lidt af.
  4. Pisk fløden til en let flødeskum, og så er du klar til samle de nemme vandbakkelser.
  5. Skær vandbakkelserne over, og fyld dem med creme og flødeskum, og læg låget på.
  6. Rør glasur sammen og pynt vandbakkelserne med tynde striber. Stil eventuelt de færdige kager i køleskabet en time eller to får de skal nydes, da de så vil trække endnu mere smag. Du kan i øvrigt også lægge en klat af din yndlingsmarmelade ind i kagerne.

Næringsindhold

Kalorier: 367kcalKulhydrater: 27gProtein: 5gFedt: 27gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 11gKolesterol: 51mgNatrium: 128mgKalium: 117mgKostfibre: 1gSukker: 7gVitamin A: 517IUVitamin C: 0.2mgCalcium: 68mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Så er det blot at servere de lækre kager med flødecreme. Velbekomme.

Typiske fejl ved bagningen

ProblemLøsning
Vandbakkelser falder sammenBag ved høj varme, og åbn ikke ovndøren
De hæver ikkeTjek at dejen er tilpas sej og varm nok
De bliver fladeFor lidt æg - dejen skal være smidig men ikke tynd
De klistrer indeniFor kort bagetid - bag lidt længere eller ved lavere temperatur til slut

Flere inspirerende opskrifter:

Vandbakkelser

4.8 fra 473 stemmer
Den bedste opskrift på verdens bedste vandbakkelser, og de falder med garanti ikke sammen i ovnen. Vandbakkelserne er meget nemme at lave.
Gå til opskrift
Billede resultat for vandbakkelser

Waleskrans - nem opskrift på vandbakkelse med fyld

4.8 fra 5 stemmer
Nem og lækker opskrift på en waleskrans, der er fyldt med creme, flødeskum og hindbær. Pyntes med vindruer og chokolade.
Gå til opskrift
billederesultat for waleskrans

Kartoffelkager

4.6 fra 10 stemmer
Min opskrift på de bedste kartoffelkager med vandbakkelse, flødecreme og låg af marcipan og kakao. Kartoffelkagen er en af mine favoritkager.
Gå til opskrift
billederesultat for kartoffelkage

Marieboller

4.9 fra 7 stemmer
Få min opskrift på marieboller, der er lækre kager med vandbakkelse, mørdej og creme. Mariebollerne er nemme at bage og smager himmelsk godt.
Gå til opskrift
billede med marieboller

Sommerkage (nem opskrift med jordbær og flødeskum)

4.8 fra 10 stemmer
Dette er opskriften på en nem sommerkage, der laves med vandbakkelser. Kagen pyntes med jordbærmarmelade, flødeskum, friske jordbær og og lidt chokolade.
Gå til opskrift
Den lækre sommerkage laves på en bund af vandbakkelser, og derefter pyntes med jordbærmarmelade, flødeskum, friske jordbær og chokolade. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Eclairs med vaniljecreme og chokoglasur

4.9 fra 34 stemmer
Min opskrift på eclairs med lækker vaniljecreme og chokoglasur. Det franske bagværk laves nemt af vandbakkelser og fyldes med flødecreme.
Gå til opskrift
billederesultat for eclairs

FAQ

Kan man fryse vandbakkelser med creme?

Ja, men vent så med at fylde dem med flødecremen. Selve vandbakkelserne kan godt fryses - cremen kan ikke.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    juli 02, 2025 at 3:48 pm

    Tak fordi du bruger denne opskrift. Skriv gerne hvad du synes om de lækre vandbakkelser med creme.

    Svar
  2. Mai

    november 19, 2023 at 9:00 am

    Kære Holger😊
    Har du prøvet at bage vandbakkelser i airfryer?
    Hilsen Mai

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      november 19, 2023 at 5:05 pm

      Hej Mai
      Nej, det har jeg ikke endnu, men det kan du sagtens. Bages ca. 15 minutter ved 180 grader - husk IKKE at åbne airfryeren undervejs, fordi du så risikerer at vandbakkelserne så falder sammen.
      Lad dem også gerne stå i den uåbnede airfryer i mindst 5 minutter efter bagning.
      God bagelyst.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Inger-Margrethe Lindstrøm

    august 14, 2017 at 7:56 am

    Jeg vil gerne spørge om ikke det kan lade sig gøre at få billedet af retten med på den udgave der kan udskrives?

    Svar
    • Madensverden.dk

      august 14, 2017 at 8:55 am

      Kære Inger Margrethe
      Jo, det kan det sagtens, men fordi mange brugere ønsker at printe uden billeder, har jeg valgt at slå funktionen fra, så billederne ikke kommer med over i printudgaven.
      Jeg vil lige overveje om det skal være en mulighed.
      De bedste hilsner
      Holger
      Madensverden.dk

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required