Prøv at bage disse muffins med squash og hvidløg, der kan laves på ca. 25 minutter. Nemme madbrød, der kan bruges til suppe og andre retter.
Muffins med squash og hvidløg er nemme madbrød, der heller ikke tager lang tid at lave.
Som med alle andre muffins, bliver de lavet med bagepulver i stedet for gær og derfor er der ingen hævetid.
Mængden af hvidløg kan du selv justere. Med tre fed hvidløg smager brødene medium af hvidløg - kom mere hvidløg i hvis du er helt vild med hvidløg.
Opskriften giver otte hvidløgsmuffins med squash.
Opskrift på muffins med squash og hvidløg
Muffins med squash og hvidløg - madbrød uden hævning
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTIngredienser
Sådan gør du
- Pres væden godt af de revne squash, jeg brugte et viskestykke til at vride med.
- Kom det i en skål og bland hvidløg, æg, smeltet smør, sukker, salt og friskkværnet peber i.
- Bland bagepulver med lidt af melet, tilsæt resten af melet lidt efter lidt, det er ikke sikkert at det hele skal bruges. Konsistensen skal være klistret, sådan lidt a la frikadellefars.
- Fordel i muffinsforme og drys med friskrevet parmesan.
- Bag i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20 minutter.
Tips
De lækre muffins med squash og hvidløg er bedst når de lige kommer ud af ovnen, og nydes som nybagte.
Kan blandt andet serveres til disse supper:
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
Kom med din kommentar her