Her er opskriften på lækre squashmuffins bagt med kanel og hakkede valnødder og hasselnødder. Skønne muffins med revet squash.
Squashmuffins er lækre muffins bagt med revet squash, kanel, kardemomme og hakkede nødder i form af hasselnødder og valnødder.
De er nemme at bage - og du skal bare bruge en enkelt squash til dine muffins.
Du kan sagtens udelade nødderne eller erstatte dem med for eksempel mandler, hvis du foretrækker det.
Se også de her opskrifter:
Opskrift på nemme squashmuffins
Squashmuffins
Ingredienser
- 3 æg
- 150 gram brun farin
- 200 gram hvedemel
- 1 teske kanel
- 1 teske kardemomme
- 1 teske vaniljesukker
- 2 teske bagepulver
- 50 gram solsikkeolie - eller anden smagsneutral olie
- 40 gram valnødder
- 40 gram hasselnødder
- 250 gram squash
Sådan gør du
- Slå 3 æg ud i en skål og pisk det med 150 gram brun farin med en elpisker i 4-5 minutter, indtil det er blevet luftigt og noget lysere i farven.
- Tag en anden skål og vend 200 gram hvedemel, 1 teske kanel, 1 teske kardemomme, 1 teske vaniljesukker og 2 teske bagepulver sammen.
- Vend forsigtigt melblandingen i dejen med en dejskraber, så du undgår at slå for meget luft ud af dejen. Vend også 50 gram solsikkeolie i samtidig.
- Hak 40 gram valnødder og 40 gram hasselnødder groft, og riv 250 gram squash på et groft rivejern.
- Vend nødderne og det revne squash forsigtigt i dejen med dejskraberen.
- Fordel nu dejen i 12 muffinsforme af papir og bag dem i ovnen i 18 minutter ved 180 grader varmluft.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Lad dine squashmuffins køle en smule af, inden du serverer dem.
Hvis du har lyst til at pynte dem, kan du lave en lækker glasur eller frosting og komme på toppen. Pynt også gerne med valnødder eller hasselnøddeflager.
Karin
Har lige bagt jeres squasmuffins de er virkelig lækre, ikke sidste gang de bliver bagt 😋😋😋👍🫶🌞
Katrine Rørby Madsen
Jeg vil blive glad, hvis du vil give denne opskrift stjerner! 🙂