Se, hvordan du nemt laver mexicansk fyld med kylling og grønt til tortillas, burritos og tacos. Fyldet er klar efter 20 minutter i ovnen.
Mexicansk fyld i blandt andet tortillas, burritos og tacos er ofte hakket oksekød, men prøv lige denne opskrift i stedet.
Her får du nemlig lækkert fyld uden det tunge oksekød, i stedet er det med kylling og masser af lækre grøntsager.
Fyldet er nemt at lave, og det skal blot have 20 minutter i ovnen. Mængderne kan varieres, som du synes, og det samme kan krydderierne selvfølgelig også.
Opskrift på mexicansk fyld
Ingredienser
- 450 gram kyllingebryst
- 2 rødløg
- 3 peberfrugter
- 1 dåse majs
- 1 teske spidskommen
- 1 teske paprika
- 1 teske hvidløgspulver
- chili kan udelades ellers sambal oelek
- 4 spiseskefulde olivenolie
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft, og find et ildfast fad eller bradepande frem. Smør det med lidt olie.
- Kyllingebrystfileterne skæres i tynde strimler, og kommes i fadet.
- Rødløg skæres ud o mindre både, mens peberfrugterne snittes i tynde strimler. Både de grønne, gule og røde peberfrugter kan anvendes, så brug dem du har.
- Kom løg og peberfrugter i fadet sammen med en dåse majs, og tilsæt krydderierne.
- Kom også olie ved sammen med salt og peber, og vend indholdet rundt, så smagsstofferne fordeles godt.
- Stil fadet ind i den varme ovn, hvor det skal nu skal have cirka 20 minutter, så kyllingekødet er gennemstegt. Server straks mexicansk fyld til tortillas eller tacos-skåle.
Tip
Mexicansk fyld anvendes til de typiske retter med blandt andet tortillas, burritos og tacos.
Server gerne sammen med chilisauce, friske korianderblade, salsa, guacamole og en god salat.
Se også mine opskrifter på:
Mexicansk gryderet med oksekød