• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Kyllingebryst i gasgrill (med opskrift på puszta-marinade)

Kyllingebryst i gasgrill (med opskrift på puszta-marinade)

kyllingebryst grill puszta marinade
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
244
SHARES
FacebookMessenger244PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 15. maj 2024 - Udgivet: 17. juni 2021

Kyllingebryst er hurtigt at lave på grillen, og jeg anbefaler du steger kyllingebryst fem minutter på hver side. Opskrift med hjemmelavet puszta marinade.

Denne opskrift på grillet kyllingebryst med puszta marinade er beregnet til 2 personer, så du nemt kan gange op til flere.

Det er en virkelig lækker marinade, som du muligvis aldrig har hørt om, men den bliver du glad for. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

  • Svinemørbrad på grill
  • Grillet kylling på rotisserie
  • Kylling på dåse i ovn eller grill

Opskrift på kyllingebryst med puszta marinade

kyllingebryst grill puszta marinade
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllingebryst i gasgrill (med opskrift på puszta-marinade)

5 fra 3 stemmer
Kyllingebryst er hurtigt at lave på grillen, og jeg anbefaler du steger kyllingebryst fem minutter på hver side. Opskrift med hjemmelavet puszta marinade.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Kalorier: 408
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 stk. kyllingebryst - på cirka 225 gram
Puszta marinade
  • 1 spsk tomatketchup
  • 3 spsk øl - pilsner, (drik resten mens du laver mad)
  • 1 tsk sennep
  • 0,5 tsk salt
  • 2 tsk paprika
  • 1 fed hvidløg - presset
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 knivspids chilipulver
  • 1 tsk rosmarin - tørret
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kom alle ingredienserne til din puszta marinade i en skål. Rør det hele godt sammen, og så er marinaden klar til brug.
  2. Denne portion puszta marinade passer til to stykker kyllingebryst, og har du brug for mere ganger du bare opskriften på.
  3. Læg din kyllingebryst ned i puszta marinaden, og vend det rundt et par gange. Sæt så skålen i køleskabet, og her må den gerne stå og trække i et par timer.
  4. Tænd så din gasgrill, og du skal stege ved direkte varme. Derfor tænder du begge brændere, og varmer grillen godt igennem. Stil brænderne på middel varme, hvilket gerne skulle give dig en temperatur på omkring 200 grader.
  5. Tør så risten af med et stykke køkkenrulle, der er vædet med olie. Så er du klar til at grille kyllingebryst.
  6. Kyllingebryst skal grilles i alt 5 minutter på hver side (selvfølgelig lidt mere hvis det er større stykker kyllingebryst).
  7. Læg først dit kyllingebryst et par minutter på den ene side, så et par minutter på den anden, og grill dem så færdigt et minut på hver side indtil de har fået i alt 5 minutter pr. side.

Næringsindhold

Kalorier: 408kcalKulhydrater: 4gProtein: 38gFedt: 26gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 17gTransfedt: 0.02gKolesterol: 112mgNatrium: 882mgKalium: 696mgKostfibre: 0.3gSukker: 2gVitamin A: 249IUVitamin C: 9mgCalcium: 17mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Lad kyllingefileterne hvile et par minutter inden servering.

Jeg har grillet kyllingebrysterne i en gasgrill (Weber Q3200), men du kan sagtens også grille dem i en kuglegrill, og det er naturligvis stadig ved direkte varme.

Stegetiden er den samme. Du kan læse mere om kyllingebrystfileterne her.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Rikke

    september 09, 2024 at 6:01 pm

    Elsker den marinade (og øl under madlavningen 😅)

    Svar
  2. jesper

    august 09, 2024 at 4:01 pm

    det er fandme en god marinade, også til grillspyd

    Svar
  3. Michael fra Odense

    maj 15, 2024 at 4:15 pm

    Virkelig en lækker marinade til grillet kyllingebryst. Tak for den.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Billede af kotelet a la milanese.
Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien→ Se opskriften
Lækre og nemme kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan tilberedes i ovn og grill. Kartoffelpakkerne er gode som tilbehør. Foto: Madensverden.dk.
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Grillet blomkål opskrift
Grillet blomkål med persille - sundt tilbehør→ Se opskriften
billederesultat for bananis med chokolade
Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)→ Se opskriften
Persilleolie
Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)→ Se opskriften
Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
pulled pork i ovn
Pulled pork - opskrift i ovn, på grill eller i smoker→ Se opskriften
billederesultat for fetakartofler
Fetakartofler→ Se opskriften
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser→ Se opskriften
billede til artikel om nødder og mandler
Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required