Få en lækker opskrift på fyldte squash med rissalat. Her fyldes halve squash med bla. hakket oksekød, og bages færdige i ovnen. Nem aftensmad.
Fyldte squash med rissalat er både nem og lækker aftensmad, der heller ikke tager så lang tid at lave.
De halve squash fyldes med blandt andet hakket oksekød og taco sauce, og de kan nydes med en god rissalat til.
Den får du opskriften på længere nede.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på fyldte squash med rissalat
Fyldte squash med rissalat
Ingredienser
- 2 store squash
- 1 tsk. salt
- 400 g hakket oksekød
- 1 spsk. olivenolie
- 3 kviste timian - eller lidt tørret
- 3 fed hvidløg
- 3 kviste merian - eller tørret merian
- 6 forårsløg
- 4 tomater
- 3 spsk. taco sauce - hot eller medium
- 6 spsk. parmesan - rives groft
Sådan gør du
- Flæk squash på langs og skrab det "bløde" kød ud med en ske.
- Drys hver halve squash med groft salt og lad dem trække i 10-20 minutter.
- Skyl dem og dup dem tørre. Kværn lidt peber ud over dem.
- Oksekødet svitses i olivenolie.
- Forårsløg (hovedsaglig den hvide del) og hvidløg kommes ved og svitser med. De friske timian kviste steges med hele.
- Når kødet næsten er nok, kommes de hakkede tomater og merian bladene ved. Lad det stege med i 1-2 minutter. Brug evt. tørret merian.
- Sluk og tag gryden fra varmen, rør den hotte taco sauce i og smag til med salt og peber.
- Fordel kødfyldet i squash og sæt de fyldte squash i en 220 grader varm ovn i 10 minutter.
- Kom ost på og giv dem yderligere 2-3 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Note
De fyldte squash serveres straks og gerne sammen med en god rissalat.
Opskriften på rissalat får du her:
Kogte basmatiris, kolde
1 rødløg, finthakket
Gulerødder, i fine små tern
Lidt squash, i fine tern
Fetaost
1 rød snackpeber
Lidt agurk, udkernet og skåret i små tern
Det hele blandes sammen og serveres med creme fraiche dressing.
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: