• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Farserede peberfrugter - opskrift på fyldte peberfrugter

Farserede peberfrugter - opskrift på fyldte peberfrugter

billederesultat for farserede peberfrugter
4.8 fra 33 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
493
SHARES
FacebookMessenger493PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 17. maj 2024 - Udgivet: 14. juni 2022

Farserede peberfrugter er kræs for både børn og voksne, og de er ret nemme at lave. De fyldte peberfrugter er med hakket oksekød og grønsager.

Farserede peberfrugter er nem aftensmad, hvor hele retten samles i peberfrugterne. De fyldte peberfrugter kan serveres med god salat til.

Det er en god måde at lave et helt måltid på, hvor kød og grøntsager bages i en hel peberfrugt, og der er endda også ris i retten.

Opskriften er til fire personer.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Peberfrugt i peberfrugt med kylling
  • Fyldt snackpeber med kyllingefars
  • Hvidkålsrouletter
  • Farseret blomkål med bacon
  • Farserede rosenkål

Opskrift på farserede peberfrugter

billederesultat for farserede peberfrugter
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Farserede peberfrugter - nem opskrift

4.79 fra 33 stemmer
Farserede peberfrugter er kræs for både børn og voksne, og de er ret nemme at lave. De fyldte peberfrugter er med hakket oksekød og grønsager.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 400
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 store røde peberfrugter
  • 400 g hakket oksekød - fedtprocent max. 10
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 stængler bladselleri
  • 1-2 gulerødder
  • 1 dåse hakkede tomater - med hvidløg
  • 125 g ris
  • 4 skiver smør
  • 4 tsk rasp
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Kog risene som anvist på pakken, og stil til side.
  2. Kom lidt olie på en varm pande, og brun nu det hakkede oksekød grundigt af. Det skal ikke kun have farve, men brunes igennem, da det giver masser af smag til de farserede peberfrugter.
  3. Skær forårsløg i tynde skiver, gulerødder og bladselleri i små tern og kom dem ved det brunede kød.
  4. Lad grøntsagerne riste med et par minutter, og kom så de hakkede tomater på panden sammen med de kogte ris.
  5. Smag det hele til med salt og friskkværnet peber.
  6. Skær toppen af de fire peberfrugter (gem "hattene"), og pil de hvide hinder og frø ud. Skyl peberfrugterne.
  7. Kan de stå selv på bordet behøver du ikke gøre mere, og ellers skal du lige snitte dem til i bunden, så de kan stå lige. Pas på du ikke skærer igennem, så der kommer hul i de fyldte peberfrugter.
  8. Så propper du dem forsigtigt med fyldet, og slutter af med at drysse med lidt rasp. Læg til sidst en god skive smør på, og læg låget på.
  9. Sæt de farserede peberfrugter i et ildfast fad, og kom en smule vand i i bunden af fadet.
  10. Bag de fyldte peberfrugter ved 185 grader varmluft i cirka 25 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 400kcalKulhydrater: 31gProtein: 20gFedt: 21gMættet fedt: 8gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 9gTransfedt: 1gKolesterol: 73mgNatrium: 232mgKalium: 548mgKostfibre: 3gSukker: 3gVitamin A: 2731IUVitamin C: 13mgCalcium: 58mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tilbehør

Servér dem sammen med en sund og god salat med spidskål.

Farserede peberfrugter på grillen

Du kan også sagtens tilberede peberfrugterne på grillen.

Følg opskriften som ovenfor, og tilberedningen skal så foregå ved indirekte varme i grillen.

Hold temperaturen på omkring de 180-190 grader, hvorefter de fyldte peberfrugter skal have cirka 25 minutter.

Farven på peberfrugter

I denne opskrift på farserede peberfrugter har jeg brugt de røde peberfrugter, men du kan selvfølgelig også anvende både de grønne og gule.

De grønne peberfrugter er en smule mere bitre, men det betyder ikke det store i denne ret.

Men husk at købe peberfrugter af en vis størrelse, for de små peberfrugter bliver simpelt FOR små til fyldet, og du bliver ikke mæt.

Så store peberfrugter med fyld passer til en voksen person.

Note: Der er så meget fyld i denne opskrift, at du kan farsere et par peberfrugter mere. Eller bruge kødfyldet til madpakken dagen efter, da den i sig selv smager fantastisk.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Stine

    marts 13, 2021 at 7:11 am

    80`er mad 🍲 🙈👍

    Svar
  2. Thogersen

    marts 13, 2021 at 7:11 am

    Dem har jeg fået siden jeg var baby/barn... super lækre og mine børn Elsker dem også 👍

    Svar
  3. Eva Jensen

    januar 16, 2017 at 1:46 pm

    Hvorfor kan vi ikke printe jeres opskrifter ud , det er rigtig irriterende .

    Svar
    • Guffeliguf.dk

      januar 16, 2017 at 4:42 pm

      Hej Eva
      Tak for det. Der var en fejl på siden, men den er nu rettet. Prøv at trykke på "print opskrift her" under hver opskrift. Her kan man også nemt vælge det fra, som man ikke ønsker at udprinte.
      God fornøjelse og tak fordi du bruger siden.
      De bedste hilsner
      Holger
      Guffeliguf.dk.

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Vandbakkelse med hyldeblomstskum

Vandbakkelse med hyldeblomstskum - skøn sommerkage

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required