Wraps med hakket oksekød laves af de velkendte tortilla pandekager, der fyldes med kød, spidskål, majs, gulerod og peberfrugt. Sundt og godt.
Tortilla er gode at folde om sunde grøntsager, og her er opskriften på wraps med hakket oksekød.
I de lækre wraps er der også fintsnittet spidskål, majs og andre gode råvarer, så det en både sund og meget nem aftensmad.
Du kan følge ingredienslisten herunder, eller erstatte noget af det med dine egne favoritgrøntsager. Agurk er eksempelvis også fin i wraps.
Og så er de fremragende som madpakke dagen derpå, så måske skal du lave rigeligt.
Opskriften er til fire personer.
Opskrift på wraps med hakket oksekød
Ingredienser
- 400 gram hakket oksekød med ca. 10% fedt
- 2 teskefulde løgpulver eller 2 skalotteløg
- 2 teskefulde paprika
- 0,5 teske spidskommen
- 3 fed hvidløg
- 1 lille spidskål
- 1 dåse majs
- 2 gulerødder
- 1 peberfrugt
- olivenolie
- 8 tortilla
Sådan gør du
- Varm en pande op, og kom lidt olie på. Brun nu det hakkede oksekød grundigt.
- Kom løgpulver (eller finthakket løg), paprika, spidskommen og finthakket hvidløg ved kødet, og lad det svitse videre et par minutter. Tag panden af blusset.
- Spidskål snittes i helt tynde strimler, og det samme gør du med gulerødder og peberfrugt. Gulerødderne kan snittes med en tyndskræller.
- Varm tortilla på en pande i 15 sekunder på hver side.
- Fordel lidt spidskål, majs, gulerod, peberfrugt og hakket oksekød på en tortilla, og dryp lidt olivenolie over fyldet. Fold tortillaen sammen, og fortsæt på samme måde med de øvrige tortillaer.
Næringsindhold
Tips
Wraps med hakket oksekød serveres straks.
Rester er som sagt gode i madpakken.
Se flere mexicanske retter her: