• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Vegansk remoulade fra bunden

Vegansk remoulade fra bunden

Vegansk remoulade
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 5. september 2022 - Udgivet: 7. september 2022

Vegansk remoulade er lavet fra bunden med pickles, gulerødder og vegansk mayonnaise. Den smager næsten helt lige som den originale.

Vegansk remoulade fra bunden er lidt af et must. Om man er veganer, vegetar eller kødspiser, så vil man holde af denne opskrift. Den smager nemlig næsten lige som den remoulade, man kan købe - bare mere frisk.

Jeg synes, at det er lækkert at bruge den som dyppelse til kartofler, ellers er der også den veganske version af fiskefilet som bliver kaldt fredsfisk. Det er den perfekte makker til denne opskrift.

Denne remoulade holder cirka fire dage på køl, så du kan godt lave den i god tid inden servering. Derudover kan du også vælge at tilføje lidt stødt gurkemeje for at få en stærkere gul farve.

Opskrift på vegansk remoulade fra bunden

Vegansk remoulade
Rakel Seneca

Vegansk remoulade fra bunden

5 fra 1 stemme
Vegansk remoulade er lavet fra bunden med pickles, gulerødder og vegansk mayonnaise. Den smager næsten helt lige som den originale.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 349
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 spsk cornichoner
  • 50 g gulerødder
  • 1 spsk kapers
  • 2 dl mayonnaise - vegansk
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk karry
  • 1 knivspids friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at vaske og skrælle gulerødderne. Brug enten en foodprocessor eller du kan også selv hakke dem. Fin hak dem til meget små stykker, så små som muligt.
  2. Fin hak nu også cornichoner og kapers helt fint. Du kan også bruge en foodprocessor til dette trin.
  3. Tag nu en skål og tilføj den veganske mayonnaise, citronsaft, karry og sort peber. Rør det sammen.
  4. Tilføj de finthakkede cornichoner, kapers og gulerødder. Rør det godt sammen og smag til, om du ønsker mere citronsaft eller andet, for eksempel lidt salt.
  5. Lad gerne vegansk remoulade stå i køleskabet, indtil den skal serveres, så trækker den også smag.

Næringsindhold

Kalorier: 349kcalKulhydrater: 2gProtein: 1gFedt: 38gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 22gEnkelumættet fedt: 8gTransfedt: 0.1gKolesterol: 21mgNatrium: 471mgKalium: 60mgKostfibre: 1gSukker: 1gVitamin A: 2336IUVitamin C: 2mgCalcium: 12mgJern: 0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Jeg brugte den veganske mayonnaise fra Spir til at lave vegansk remoulade, men jeg synes faktisk, at de fleste mærkers udgaver er gode.

Ellers kan du også prøve at lave en hjemmelavet mayonnaise og bruge den.

Se også andre veganske opskrifter:

Vegansk scrambled eggs

Pad Thai med tofu - vegansk thairet

Vegansk lasagne - sund og lækker opskrift

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Billede af kotelet a la milanese.
Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien→ Se opskriften
Lækre og nemme kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan tilberedes i ovn og grill. Kartoffelpakkerne er gode som tilbehør. Foto: Madensverden.dk.
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Grillet blomkål opskrift
Grillet blomkål med persille - sundt tilbehør→ Se opskriften
billederesultat for bananis med chokolade
Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)→ Se opskriften
Persilleolie
Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)→ Se opskriften
Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
pulled pork i ovn
Pulled pork - opskrift i ovn, på grill eller i smoker→ Se opskriften
billederesultat for fetakartofler
Fetakartofler→ Se opskriften
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser→ Se opskriften
billede til artikel om nødder og mandler
Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required