Vegansk remoulade er lavet fra bunden med pickles, gulerødder og vegansk mayonnaise. Den smager næsten helt lige som den originale.
Vegansk remoulade fra bunden er lidt af et must. Om man er veganer, vegetar eller kødspiser, så vil man holde af denne opskrift. Den smager nemlig næsten lige som den remoulade, man kan købe - bare mere frisk.
Jeg synes, at det er lækkert at bruge den som dyppelse til kartofler, ellers er der også den veganske version af fiskefilet som bliver kaldt fredsfisk. Det er den perfekte makker til denne opskrift.
Denne remoulade holder cirka fire dage på køl, så du kan godt lave den i god tid inden servering. Derudover kan du også vælge at tilføje lidt stødt gurkemeje for at få en stærkere gul farve.
Opskrift på vegansk remoulade fra bunden
Vegansk remoulade fra bunden
Ingredienser
- 2 spsk cornichoner
- 50 gram gulerødder
- 1 spsk kapers
- 2 dl mayonnaise - vegansk
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk karry
- 1 knivspids sort peber
Sådan gør du
- Start med at vaske og skrælle gulerødderne. Brug enten en foodprocessor eller du kan også selv hakke dem. Fin hak dem til meget små stykker, så små som muligt.
- Fin hak nu også cornichoner og kapers helt fint. Du kan også bruge en foodprocessor til dette trin.
- Tag nu en skål og tilføj den veganske mayonnaise, citronsaft, karry og sort peber. Rør det sammen.
- Tilføj de finthakkede cornichoner, kapers og gulerødder. Rør det godt sammen og smag til, om du ønsker mere citronsaft eller andet, for eksempel lidt salt.
- Lad gerne vegansk remoulade stå i køleskabet, indtil den skal serveres, så trækker den også smag.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tip
Jeg brugte den veganske mayonnaise fra Spir til at lave vegansk remoulade, men jeg synes faktisk, at de fleste mærkers udgaver er gode.
Ellers kan du også prøve at lave en hjemmelavet mayonnaise og bruge den.
Se også andre veganske opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: