Vegansk scrambled eggs lavet med tofu er virkelig lækkert og nemt at lave. Og så passer vegansk røræg perfekt til morgenmad eller brunch.
Vegansk scrambled eggs består faktisk kun af fire ingredienser, hvor man måske ikke engang rigtig kan kalde salt og peber for ingredienser som sådan.
De få ingredienser gør retten nem og hurtig at lave, og så smager den godt.
Hovedingrediensen er tofu, hvilket er en af mine yndlingsspiser, da tofu er fuld af proteiner og kan bruges i alle sammenhænge. I denne opskrift er det et perfekt alternativ til æg.
Opskrift på vegansk scrambled eggs
Vegansk scrambled eggs
Ingredienser
- 200 gram tofu
- 1 tsk olivenolie - eller plantesmør
- 0,5 tsk gurkemeje - stødt
- 0,5 tsk salt
- 1 knivspids sort peber
Sådan gør du
- Start med at smuldre tofuen til mindre stykker. Det er nemmest at bruge hænderne til det, men en gaffel fungerer også.
- Tag en pande og hæld olivenolie på. Når olien er varm, tilføjer du tofuen. Tilføj også gurkemeje og salt og peber.
- Steg det nu i fem minutter, i mens du rører rundt i det.
- Smag til med salt og peber. Server vegansk scrambled eggs med toast og eventuelt nogen grillede grønsager.
Få tilsendt opskriften på mail
Tip
Hvis du ønsker, at vegansk scrambled eggs skal smage mere af æg, kan du bruge sort salt, som har en meget stærk smag af æg.
Jeg foretrækker bare at bruge normal salt, men det op til den enkelte.
Se også andre veganske opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: