• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta i tomatsauce med tun og oliven

Pasta i tomatsauce med tun og oliven

Pasta i tomatsauce med tun
4.9 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 9. september 2022 - Udgivet: 3. august 2021

Pasta i tomatsauce med tun og oliven og masser af parmesanost er en virkelig lækker hverdagsret, som man hurtigt kan bikse sammen.

Pasta i tomatsauce med tun og oliven er en af mine yndlingsretter, da den udelukkende består af ingredienser, jeg har som faste inventarer i mit køkken, og dermed sparer jeg en indkøbstur.

Den er i øvrigt også hurtig at lave, selvom den smager helt fantastisk. Retten smager faktisk, som om du har stået i køkkenet i flere timer - selvom du kan have middagen klar på kun 15 minutter. Det kalder jeg win win.

Jeg bruger penne, men man kan selvfølgelig også bruge spaghetti eller hvilken som helst anden pasta, man foretrækker.

Bagtanken med denne opskrift er, at den skal hurtig, nem og lækker.

Opskrift på pasta i tomatsauce med tun

Pasta i tomatsauce med tun
Rakel Seneca

Pasta i tomatsauce med tun og oliven

4.89 fra 9 stemmer
Pasta i tomatsauce med tun og oliven og masser af parmesanost er en virkelig lækker hverdagsret, som man hurtigt kan bikse sammen.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk, Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 826
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk løg
  • 2 dåser tun
  • 2 tsk oregano - stødt
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 dl oliven - sorte og grønne
  • 400 g pasta
  • 2 tsk salt
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
  • 2 spsk parmesan

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage en stor gryde og fyld den med vand. Sæt den nu over kog. Når vandet koger, tilføjes en teske salt og pastaen - afhængig af den type pasta du bruger, skal den koge seks til ti minutter.
  2. I mens pastaen koger, gøres saucen klar. Hak løget og hvidløgene. Tag nu en stor pande og tilføj olivenolie. Når olien er varm, tilføjes hvidløg og løg til panden.
  3. Steg det nu i cirka to minutter og tilføj derefter drænet tun til panden. Steg det sammen i et par minutter og tilføj oregano, hele oliven, flåede tomater og tomatpuré.
  4. Lad det koge op i et minut og smag til med salt og sort peber. Bland det nu sammen med den færdigkogte pasta og server med masser af revet parmesan.

Næringsindhold

Kalorier: 826kcalKulhydrater: 81gProtein: 40gFedt: 38gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 24gKolesterol: 17mgNatrium: 1713mgKalium: 648mgKostfibre: 5gSukker: 6gVitamin A: 264IUVitamin C: 11mgCalcium: 114mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Denne ret er allerede virkelig velsmagende, som den er. Men hvis man ønsker mere syre, så smager det også super godt at tilføje kapers til retten.

Se også vores andre hurtige pastaretter som bagt feta med tomater og pasta kendt fra TikTok eller pasta med citronsauce, laks og squash.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.
Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs→ Se opskriften
Sukkerbrødskage
Sukkerbrødskage med flødeskum og friske bær→ Se opskriften
Billede af sandwichboller.
Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich→ Se opskriften
rabarberstang
Rabarberstang - nem kringle med rabarberkompot→ Se opskriften
nemme rundstykker med birkes
Nemme rundstykker med birkes→ Se opskriften
Billede af kotelet a la milanese.
Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien→ Se opskriften
Lækre og nemme kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan tilberedes i ovn og grill. Kartoffelpakkerne er gode som tilbehør. Foto: Madensverden.dk.
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Grillet blomkål opskrift
Grillet blomkål med persille - sundt tilbehør→ Se opskriften
billederesultat for bananis med chokolade
Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)→ Se opskriften
Persilleolie
Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required