Lækker opskrift på pasta med champignonsauce og sprødstegt bacon, der er en pastaret, som du kan lave på meget kort tid.
Til pasta med champignonsauce til fire personer skal du bruge:
8 skiver bacon
2 rødløg
250 gram champignon
2,5 deciliter Cremefine (eller fløde)
2,5 deciliter hønsefond (eller bouillon)
500 gram pasta - her er det frisk spaghetti
1 bundt persille
Salt og friskkværnet peber
Sådan laver du pasta med champignonsauce og bacon:
Bacon steges sprøde på en varm pande, og lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Pastaen koges i letsaltet vand som anvist på pakken, og der kommes lidt koldt vand i gryden så kogningen standses.
Rødløg hakkes fint, og svitses i lidt olie på en middelvarm pande. Løgene skal ikke brunes.
Champignon rengøres, og roden skæres væk. Del dem i kvarte. Svitses med løgene indtil de har smidt væsken.
Hæld Cremefine og hønsefond ved, og lad det creme lidt ind. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Den kogte pasta fiskes over på panden til champignonsaucen. Persille hakkes groft og kommes ved. Vend det hele forsigtigt rundt, og bræk baconskiverne ud over pastaretten.
Serveres straks - eventuelt sammen med en god tomatsalat. Også gerne med et stykke ciabattabrød.
Del dine ideer og tanker med os andre her: