• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Hvidløgskylling: Kylling bagt med hvidløg og chili

Hvidløgskylling: Kylling bagt med hvidløg og chili

Hvidløgskylling laves af kyllingebryst, der først brunes på panden med smør og hvidløg, og derefter steges kyllingen færdig i ovnen. Opskriften giver en god skysovs. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
336
SHARES
FacebookMessenger336PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. oktober 2019 - Udgivet: 27. april 2017

Smagfuld opskrift på hvidløgskylling. Kyllingfilet brunes først i smør med hvidløg, og bages færdig i ovnen i 20 minutter.

Hvidløgskylling er en dejlig måde at lave kylling på, og den bages færdig i ovnen.

Opskriften er til fire personer.

Hvidløgskylling laver du af

4 stykker kyllingebryst (gerne økologisk)
4 fed hvidløg
40 gram smør
1 teskefuld salt
1 teskefuld chili

Fremgangsmåde

  1. Soignér først kyllingebrysterne. Fjern fedt og eventuelle sener, og rids dem på oversiden med en skarp kniv.
  2. Pil hvidløgsfed og knus dem let med bagsiden af kniven.
  3. Smelt halvdelen af smørret på en varm pande, og kom de knuste fed hvidløg ved. Vend hvidløg rundt i smørret, så smørret når at tage smag fra de knuste hvidløg.
  4. Læg så kyllingestykkerne på panden, og brun dem godt på begge sider.
  5. Krydr også med både salt og chili på begge sider.
  6. Find et ildfast fad frem, og læg de brunede kyllingebryster i fadet. Resten af smørret kommes også ved.
  7. Steg nu hvidløgskyllingen færdig i ovnen ved 190 grader varmluft, hvor kyllingebrysterne skal have omkring 20 minutter.
  8. Halvvejs øser du lidt af det smeltede hvidløgssmør over kyllingestykkerne.

Tag dem ud af ovnen, og servér dem straks sammen med ovnbagte kartofler.

Servér gerne med skysovsen til - den smager helt vidunderligt af hvidløg og passer perfekt til kylling og kartofler.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Erik

    juni 13, 2019 at 6:43 pm

    Hej Holger
    Jeg er stor fan af din side, som giver "you name it"
    Jeg er ejer af en Airfryer og bruger dine opskrifter til Varmluft
    Dine langtidsstegningsopskrifter kan osse kun Varmt anbefales.
    1000 Tak
    Venligst
    ErikSørensen

    Svar
  2. JES

    februar 26, 2018 at 7:38 am

    Chilipulver eller knust chili ?
    Billedet ligner knust chili.
    Og der er måske lidt forskel på smagsoplevelsen 🙂

    Svar
    • Madensverden.dk

      februar 26, 2018 at 8:10 am

      Hej Jes

      Jep - der er forskel 🙂
      Jeg har brugt knust chili - ganske som du spottede.

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Forsiden lige nu

billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her