Her får du opskriften på et nemt og lækkert hvidløgs pull-apart brød fra Newyorker By Heart. Hvidløgsbrødet spises til pastaretter - eller til en tomatsovs.
Hvidløgs pull-apart brød er et lækkert brød til mad, især er den god til pastaretter som spaghetti med kødsovs og den slags.
I forhold til fotoet er det værd at bemærke, at dette brød ikke er bagt i en traditionel ringform, som er den bedste til brødet. Så brug sådan en ringform - og så vil dit brød se endnu bedre ud.
Opskriften giver rigeligt med brød til fire personer, og måske er der endda nok til 6-8. Afhængig af hvor meget brød I spiser.
Opskrift på hvidløgs pull-apart brød
Hvidløgs pull-apart brød - en god og nem opskrift
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTIngredienser
- 2 tsk. tørgær
- 1½ dl vand hvis du ælter i hånden eller på røremaskine, bruges lunken vand
- 2 spsk. olivenolie
- 2 tsk. groft salt
- 2 dl durummel fin
- 5 dl hvedemel
Sådan gør du
- Kom vand, gær, olie, salt og mel i din røremaskine, og ælt dejen godt igennem.
- Slå dejen ned. Smelt smørret ved lav varme og tilsæt hvidløg og persille.
- Smør en randform let med olie. Tril små kugler af dejen og tril dem i hvidløgs-persillesmørret.
- Læg dem ved siden af hinanden i formen og forsæt indtil du har nået hele vejen rundt. Drys med parmesan og lav endnu et lag. Der skulle blive 3 lag i alt.
- Dæk dejen til med et rent viskestykke og lad det hæve i ca. ½ time eller til det er hævet til dobbelt størrelse.
- Bag ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 25-30 minutter.
Tips
Som sagt er bødet perfekt sammen med en lækker tomatsovs, som du finder opskriften på her.
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
1 1/2 DL vand til 7DL mel kan vist ikke være rigtigt?