• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Mayo til burgerboller - hjemmelavet burgerdressing

Holger Rørby Madsen
Her får du min opskrift på en lækker hjemmelavet burgerdressing eller mayo, så du kan smøre dine burgerboller med masser af smag. Foto: Guffeliguf.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Dressing og marinade

Oversigt over indhold

  1. Her får du min opskrift på en lækker hjemmelavet mayo til burgerboller, så du kan smøre dem med brugerdressingen og få masser af smag.
  2. Opskrift på mayo til burgerboller
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på en lækker hjemmelavet mayo til burgerboller, så du kan smøre dem med brugerdressingen og få masser af smag.

Mayo til burgerboller, det hører altså til. De fleste køber nok burgerdressing (eller mayo) færdig i flaske fra supermarkederne, men den er faktisk nem at lave selv.

Og du kan jo selv justere smagen, så du rammer lige præcis den dressing eller mayo, som falder bedst i din smag.

Du kan selvfølgelig også justere din burgerdressing med mere hvidvinseddike, rørsukker, karry eller paprika, hvis du synes det.

Hvis ikke du er til hverken karry eller paprika, kan du også udelade dem. Men de giver en god smag til dressingen.

Det vigtigste er, at du pisker olien godt ind i dressingen, så den bliver glat og homogen.

Du kan enten piske dressingen (mayoen) sammen med et piskeris, men du kan også bruge en el-pisker eller foodprocessor.

Det er op til dig, men det kræver lidt kræfter at bruge piskeriset.

Opskrift på mayo til burgerboller

5 fra 1 stemme
RetDressing
KøkkenAmerikansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
Mængde: 1 skål
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 tsk økologisk rørsukker
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk karry
  • 2 tsk paprika
  • 1,5 dl olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Kom de pasteuriserede æggeblommer op i en skål sammen med rørsukker, hvidvinseddike, karry og paprika.
  • Pisk det godt rundt, så massen bliver samlet helt. Det er vigtigt!
  • Så tilsætter du en smule olie, som du pisker ind i din burgerdressing.
  • Kom så lidt mere olie i, og pisk videre, indtil dressingen også har opsuget den.
  • Nu kan du forsigtigt hælde olivenolien i dressingen i en helt tynd stråle, mens du pisker den ind i burgerdressingen.
  • Bliv ved med at piske, indtil du har en glat dressing,
  • Smag til den med salt og friskkværnet peber.
  • Nu er det så bare at smøre burgerbollerne med din egen, hjemmelavede burgerdressing. Det bliver ikke bedre!
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Du skal naturligvis have opskrifter på burgers og burgerboller samt en hjemmelavet ketchup, nu du kan lave hjemmelavet burgerdressing.

billede med hjemmelavet Big Mac burger
Hjemmelavet Big Mac burger
Se opskriften
billede med verdens bedste burger
Verdens bedste burger
Se opskriften
Nem ketchup
Nem ketchup: Sådan laver du din egen tomatkechup
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 12
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Sigara börek - sprøde, tyrkiske filoruller med feta
Opskrifter med bacon - og alt du skal vide om den »

Populært indhold lige nu

billede til rytterkage

Rytterkage med lækker kokos- og karameltopping

Torskerogn på dåser

Torskerogn på dåse - hvor sundt er det egentlig?

billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn

Fyldt spidskål med oksekød

Materialer til afkalkning med eddike

Afkalkning med eddike - så let kan det gøres

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 1 stemme
Giv stjerner eller kommentér her
RetDressing
KøkkenAmerikansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
Mængde: 1 skål
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!