Gulerødder i ovn skal bages i cirka 30-35 minutter, for så bliver de tilpas møre. Her er gulerødderne smagt til med blandt andet lidt balsamico.
Det er meget nemt at lave gulerødder i ovn, da de jo passer sig selv 🙂
Køb gerne gulerødder der ikke er for store, og del dem i halve. Har du alligevel meget store gulerødder i køleskabet, ja så kan du bare dele dem i kvarte på langs.
Her har jeg krydret dem med blandt andet balsamico, men du kan også nøjes med olivenolie og salt. De smager fortsat fantastisk.
Du skal bruge - gulerødder i ovn til fire personer som tilbehør:
400 gram økologiske gulerødder
3 spiseskefulde god olivenolie
2 spiseskefulde balsamico
1 teskefuld tørret oregano
1 teskefuld salt
Sådan laver du de lækreste gulerødder i ovn:
Vask gulerødderne, skær enderne fra og del rødderne i halve.
Læg dem i et ildfast fad, og vend dem med olie, balsamico, oregano og salt.
Stil fadet ind i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft, og nu skal gulerødderne bages i 30-35 minutter.
Tag dem ud og server eventuelt gulerødderne til store grillkoteletter med ben.
Til dessert kan du nyde en Pære Belle Helene med hjemmelavet chokoladesovs.
Kom med din kommentar her