Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris.
Gulerodsgryde er en virkelig dejlig opskrift, som laves med kylling, spinat og andre gode sager.
Gryderetten er simpel og hurtig at lave, og så er den altså perfekt som aftensmad, hvor du samtidig kan få brugt de sidste gulerødder i køleskabet.
Her har anvendt fire store gulerødder, men tilsæt som det passer dig i den dejlige gulerodsgryde.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.
Opskrift på gulerodsgryde
Gulerodsgryde med kylling og spinat (serveres med ris)
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTERESTIngredienser
- 400 gram kyllingebryst filet
- 1 stort rødløg
- 1 grøn peberfrugt
- 4-6 gulerødder afhængig af størrelse
- 2 teskefulde karry
- 2 teskefulde paprika
- 1 dåse tomater
- 2 deciliter vand
- 1 bouillonterning
- 2 deciliter fløde
- 200 gram frisk spinat
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kyllingekødet skæres i mindre tern, der steges i en stor pande eller stegegryde. Steg gerne i smør for smagens skyld.
- Rødløg hakkes fint og peberfrugt snittes i mindre tern. Gulerødder vaskes og skæres i små tern. Medmindre gulerødderne er meget beskidte og gamle, behøver du ikke skrælle dem. Kommes ved kyllingkødet.
- Tilsæt så karry og paprika og lad det riste med et minuts tid under omrøring, inden du kommer hakkede tomater, vand, bouillonterning og fløde ved.
- Lad det koge 10-12 minutter ved middel varme, og tilsæt mere vand eller fløde hvis dette ønskes.
- Tilsæt så frisk spinat lidt ad gangen, så spinaten når at flade sammen i din gulerodsgryde, og smag til med salt og peber.
Tips
Gulerodsgryde med kylling og spinat serveres med kogte ris.
Et stykke madbrød passer godt til.
Se også mine opskrifter på:
Kom med din kommentar her