• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Cremesnegle med glasur - nem og lækker opskrift

Cremesnegle med glasur - nem og lækker opskrift

cremesnegle
4.9 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
114
SHARES
FacebookMessenger114PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 2. november 2024 - Udgivet: 19. september 2023

Cremesnegle er lækre kagesnegle med creme og remonce, og her er en nem opskrift på dem. Du får 12 kager med creme af denne opskrift.

Cremesnegle er en kær og elsket fætter til den klassiske kanelsnegl, og disse kagesnegle er altid et sikkert hit på kaffebordet.

Det er nemme snegle, der bages med creme i midten, og de smager altså himmelsk godt.

Du får 12 skønne cremesnegle af denne opskrift, og de kan sagtens fryses ned til senere brug.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Kanelsnegle
  • Bløde kanelsnegle i airfryer
  • Onsdagssnegle
  • Romsnegle

Opskrift på cremesnegle

cremesnegle
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Cremesnegle med glasur - nem og lækker opskrift

4.92 fra 12 stemmer
Cremesnegle er lækre kagesnegle med creme og remonce, og her er en nem opskrift på dem. Du får 12 kager med creme af denne opskrift.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet hævetid 40 minutter min
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Antal: 12 stk.
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 341
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 150 g mælk
  • 100 g smør
  • 10 g sukker
  • 30 g gær
  • 325 g hvedemel - plus lidt mere til æltning
  • 1 tsk kardemomme - stødt
  • 1 nip salt
  • 1 æg
Creme
  • 300 g kagecreme - se opskrift i linket
Remonce
  • 100 g smør
  • 80 g brun farin
  • 20 g majsstivelse
  • 2 tsk kanel
Pynt
  • 1 æg - sammenpisket
  • 2 spsk mælk
  • 2 spsk sukker
  • vand
  • flormelis

Fremgangsmåde
 

  1. Smør smeltes i mælk, og du kan enten gøre det i en gryde eller i en lille skål i din mikroovn. Mælken må dog ikke blive for varm, og ikke over 37 grader.
  2. Hæld det i en større skål, og rør sukker og gær ud i væsken.
  3. Tilsæt hvedemel sammen med kardemomme, salt og æg, og rør dejen sammen.
  4. Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt sammen. Tilsæt nødvendig mængde mel. Dejen til cremesnegle kan sagtens æltes i hånden, men du kan også bruge en røremaskine.
  5. Dejen lægges tilbage i skålen, og hæver nu i 20 minutter med et viskestykke over. Stil dejen et lunt sted.
  6. Imens laver du kagecreme som anvist i linket under ingredienser. Du kan også bruge et pulverbrev. Rør også ingredienserne til remonce sammen.
  7. Tag dejen op og rul den ud til et kvadrat på ca. 40 gange 40 centimeter. Husk mel på bordet, så dejen ikke hænger i.
  8. Fordel remonce jævnt på dejen. Rul forsigtigt sammen til en roulade, og skær enderne af.
  9. Del nu i 12 lige store cremesnegle, enten med en kniv eller sysnor. Sysnor giver et perfekt snit, og du gør det ved at stramme snoren om dejen i et hurtigt hiv.
  10. Stil sneglene på bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i 20 minutter.
  11. Imens tændes ovnen på 200 grader almindelig over- og undervarme.
  12. Med bagsiden af en teske presser du forsigtigt et hul i midten af hver cremesnegl, hvorefter der fyldes en teskefuld kagecreme i.
  13. Pisk æg sammen med et par spiseskefulde mælk, og pensl kagesneglene.
  14. Bag dine cremesnegle midt i ovnen i ca. 15 minutter, afhængig af hvor eget din ovn varmer.
  15. Tag kagerne ud og pensl dem med sukkerstrygelse. Den laver du ved at røre to spiseskefulde sukker ud i to spiseskefulde kogende vand. Det gør cremesneglene mere blanke.

Næringsindhold

Kalorier: 341kcalKulhydrater: 39gProtein: 5gFedt: 19gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 1gKolesterol: 65mgNatrium: 153mgKalium: 84mgKostfibre: 1gSukker: 15gVitamin A: 481IUVitamin C: 0.05mgCalcium: 35mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Når dine cremesnegle er kølet af, kan de pyntes med glasur.

Kagesnegle med creme er gode at fryse ned, men vent så med glasuren til du tager sneglene op af fryseren.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ann-Charlott

    januar 17, 2025 at 10:13 am

    Uhm….
    Opskriften Bygget så pædagogisk op. Godt gået 👍👌✨✨✨✨✨

    Svar
  2. Else Marie

    januar 19, 2022 at 4:19 pm

    Cremesneglene blev rigtig gode. Remoncen blev i sneglene og det skyldes jo nok de 20 g majsstivelse. Det har jeg aldrig prøvet før. 👍

    Svar
  3. Pernille

    marts 15, 2021 at 10:26 am

    I skulle overveje at lave en romsnegl opskrift 🤩🤩

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 15, 2021 at 10:33 am

      Hej Pernille
      Jamen det lyder lækkert - dem kommer der helt sikkert snart en opskrift på 🙂
      Glæd dig til lækre romsnegle a la Madens Verden.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Anne Lise Hansen

    marts 14, 2021 at 6:15 pm

    Jeg kan ikke fadet til at fungere med login!! Skal logge ind hver gang , det virker møjbesværligt og jeg har betalt et års kontingent på 149,00kr! Hjælp udbedes!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 14, 2021 at 8:14 pm

      Hej Anne Lise
      Tak for det, og send mig lige en mail på hej@madensverden.dk - så hjælper jeg.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Forsiden lige nu

grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
Billede af salat med torsk og grøntsager.
Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado→ Se opskriften
ribskage kage med ribs
Ribskage - mormors luftige kage med ribs→ Se opskriften
billederesultat for tærte
Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte→ Se opskriften
Vegetarisk grillspyd kan sagtens laves i god tid, inden grillen tændes. De har kun godt af at ligge og trække i marinaden, så de får ekstra knald på smagen. Foto: Charlotte Mithril
Vegetarisk grillspyd med grøntsager og halloumi→ Se opskriften
Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required