Min opskrift på bløde kanelsnegle i airfryer, der er meget nemme at bage. En rigtig god airfryer-snegl med masser af kanelremonce.
Med denne opskrift kan du bage lækre og bløde kanelsnegle i airfryer, og dejen til sneglene er nem at arbejde med.
Kanelsneglene er selvfølgelig fyldt med en lækker kanelremonce, og du får 6 stk. ud af opskriften.
Her finder du i øvrigt opskriften på de traditionelle kanelsnegle i ovn.
Opskrift på kanelsnegle i airfryer
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
Dej
- 30 gram smør - smeltet og afkølet
- 150 gram vand - lunkent
- 20 gram gær
- 10 gram sukker
- 275 gram hvedemel
- 4 gram salt
- 0,5 teske kardemomme
Remonce
- 100 gram smør - blødt
- 100 gram brun farin
- 10 gram kanel
Til pensling
- 1 æg - sammenpisket
- 1 nip salt
Sådan gør du
- Start med at lave dej til dine kanelsnegle i airfryer. Smelt 30 gram smør i en gryde og lad det køle af.
- Rør 150 gram vand (lunkent) sammen med 20 gram gær og 10 gram sukker. Tilsæt 275 gram hvedemel, 4 gram salt, 0,5 teske kardemomme og det afkølede smør.
- Kør dejen på røremaskine med dejkrog i ca. 10 minutter.
- Imens rører du remoncen sammen af 100 gram smør (det er vigtigt at det er blødt, men ikke smeltet), 100 gram brun farin og 10 gram kanel.
- Rul dejen ud, så den måler 30 gange 25 centimeter.
- Smør kanelremonce på halvdelen af fladen på den lange led mod dig selv. Rul så dejen sammen på den lange led som en roulade. Rul så du mangler at rulle de sidste 5 centimeter.
- Skær nu seks snegle ud af dejen og vip den 5 centimeter lange ende ind under sneglen, så den holder på remoncen. Sæt sneglene på et stykke bagepapir til hævning.
- Lad dem hæve i 30 minutter.
- Pensl dem med 1 æg, der piskes sammen med 1 nip salt.
- Placer nu de 6 kanelsnegle på et stykke bagepapir i din airfryer og bag dem ved 170 grader i 12 minutter.
Næringsindhold
Tips
Så nemt er det at bage kanelsnegle i airfryer, og nu lader du blot sneglene køle lidt af på en rist.
Derefter kan de pyntes med glasur, som du rører sammen af flormelis og lidt vand.
Del dine ideer og tanker med os andre her: