Bedste tip til iskaffe er enkelt men effektivt, hvis du vil undgå, at din iskaffe bliver vandet. Se, hvad du skal gøre, så du altid er klar.
Bedste tip til iskaffe får du her. Mange kaffe-drikkere elsker en iskold kop kaffe om sommeren.
Det skummende lag mælk, den stærke kaffe, de kolde isterninger og den søde smag af sirup er læskende og lækkert, når solen skinner.
Men vi kender nok alle sammen situationen: Hvis vi ikke drikker iskaffen i en fart, bliver den virkelig vandet på grund af isterningerne.
Og hvis der ikke er isterninger i kaffen, ja, så bliver det dybest set bare et glas lunkent kaffe.
Her er det bedste tip til iskaffe: Lav en kande espresso eller bryg en stærk kaffe på stempelkanden eller i kaffemaskinen.
Flotte isterninger med kaffesmag
Herefter køler du kaffen lidt ned i køleskabet, og så hældes den derefter i isterningebakken - eller posen, hvis du ikke har en bakke.
Nu har du dine egne kaffe-isterninger, som ikke udvander iskaffen op en varm dag. Tværtimod bliver du blot ved med at få den gode kaffesmag i din drik.
Du kan eventuelt blande kaffen op med sirup eller rørsukker, før du køler den ned og hælder den i isterningebakken, hvis den søde smag også er en vigtig del af din kolde kaffe.
Udover at hjælpe på smagen, ser det også brandgodt ud med de mørke terninger i det lyse mælkeskum.
Kaffe til den søde tand
Du kan selvfølgelig også prøve at lave Tik Tok-hittet Dalgona-kaffe af instant kaffe, hvis du vil have en flot og anderledes kold kaffe.
Men her skal du virkelig have en sød tand, da det er sukkeret, som laver det flotte skum på toppen.
Her finder du et par gode opskrifter på iskaffe:
Del dine ideer og tanker med os andre her: