• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Grillede aubergineruller med oksekødsfyld og béchamel

Grillede aubergineruller med oksekødsfyld og béchamel

Grillede aubergineruller med oksekødsfyld og béchamelsauce
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 20. juli 2021

Her er den bedste opskrift på aubergineruller med hakket oksekød. Det er grillede skiver aubergine med fyld, og retten er nem at lave.

Aubergineruller er skøn aftensmad med masser af smag, og hele retten laves ret nemt i et fad.

Fremgangsmåden er grillede skiver af aubergine, der fyldes med hakket oksekød, og de grillede aubergineruller laves også med en skøn bechamelsauce.

Opskriften er beregnet til fire personer som en hovedret.

Se flere opskrifter:

  • Grillet aubergine og squash med olie og timian
  • Italiensk mørbrad i fad med aubergine og tomater
  • Pasta med aubergine - nem pastaret uden kød
  • Aubergine fatteh - favorit vegetarret fra Mellemøsten

Opskrift på aubergineruller

Grillede aubergineruller med oksekødsfyld og béchamelsauce
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Aubergineruller med oksekødsfyld

5 fra 1 stemme
Her er den bedste opskrift på aubergineruller med hakket oksekød. Det er grillede skiver aubergine med fyld, og retten er nem at lave.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 auberginer - skåret i ret tynde skiver på langs
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
Kødfyld
  • 450 g hakket oksekød
  • 1 løg - hakket
  • 3 fed hvidløg - knust og finthakket
  • 1 tsk. chipotle - i abodo
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bagekartoffel - skrubbet eller skrællet og skåret i ret små tern
  • 1 dåse hakkede tomater - væden siet fra
  • olie - til stegning
Béchamelsauce
  • 2 spsk smør
  • 3½ spsk hvedemel
  • 5 dl. mælk
  • salt og friskkværnet peber
  • muskatnød - revet
  • 2½ håndfulde ost - friskrevet parmigiano reggiano
Topping
  • 4 ost - fintrevet parmigiano reggiano
  • 1 spsk citronskal - fintrevet af økologisk citron
  • 1 spsk persille - finthakket
Desuden
  • 1 glas tomatsauce - her en med basilikum fra Barilla

Fremgangsmåde
 

  1. Varm en grillpande godt op. Pensl aubergineskiverne med olie og grill dem et par minutter på hver side, krydr med salt og friskkværnet peber. Forsæt indtil alle skiverne er grillet.
  2. Varm olie op i en gryde og sauter løg til det er blødt, det skal ikke tage farve. Tilsæt hakket oksekød og lad det stege med til det får farve, rør i det, så der smuldrer. Krydr med salt, friskkværnet peber og chipotle i abodo.
  3. Tilsæt kartoffel, rør godt rundt og lad det stege med i et par minutter.
  4. Hæld de afdryppede, hakkede tomater ved - måske en lille smule vand, hvis det virker meget tørt. Læg låg på, skru ned og lad det simre i ½ times tid, til det er tyknet lidt. Smag til og stil til side.
  5. Bechamelsauce: Smelt smørret i en gryde, tilsæt melet og rør det sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt, mens der piskes og lad det koge op mellem hver gang. Forsæt indtil saucen har en passende tykkelse (forholdsvis tyk i dette tilfælde), lad det småkoge i 2-3 minutter, rør i det så det ikke brænder på.
  6. Tag af varmen og smag til med salt, friskkværnet hvid peber, muskatnød og tilsæt den revne ost. Rør det sammen til en helt glat blanding.
  7. Smør et ovnfast fad let med olie og hæld tomatsaucen i. Fordel det så det dækker hele bunden.
  8. Læg lidt kødfyld på hver aubergineskive i den tykke ende, rul dine aubergineruller stramt sammen, og læg dem ovenpå tomatsaucen. Forsæt indtil alle aubergineskiverne er brugt. Er det mere kødfyld tilbage, så fordel det ovenpå rullerne.
  9. Hæld béchamelsauce på og sæt fadet med dine aubergineruller ovnen ved 175 grader (varmluft) i 20-25 minutter, til det er gyldent.
  10. Tag ud og lad stå i fem minutter. Imens blandes ingredienserne til toppingen, som drysses over auberginerullerne inden servering.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

De færdige aubergineruller serveres straks.

Serveres med friskkogt pasta og en salat. De kan også serveres bare som den er, evt. med focaccia brød og noget salat.

Her kan du finde inspiration til flere lækker hovedretter.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Vandbakkelse med hyldeblomstskum

Vandbakkelse med hyldeblomstskum - skøn sommerkage

Billede af Hugo Spritz

Hugo Spritz - skøn sommerdrink med hyldeblomst og prosecco

Forsiden lige nu

billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften
Billede af Vining bøfgryde.
Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté→ Se opskriften
spinatkarbonader med stuvede grøntsager og nye kartofler
Spinatkarbonader med stuvede grøntsager→ Se opskriften
jordbær flødeis
Jordbær flødeis - opskrift på gammeldags og cremet is→ Se opskriften
billederesultat for røget laks med kvark
Røget laks med kvark og æble på rugbrødschips→ Se opskriften
Billede med bagepulver.
Fakta om bagepulver og hvad det kan bruges til→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required