• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Forretter › Røget laks med kvark og æble på rugbrødschips

Røget laks med kvark og æble på rugbrødschips

billederesultat for røget laks med kvark
4.7 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
150
SHARES
FacebookMessenger150PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 29. november 2024 - Udgivet: 18. januar 2022

Her får du min opskrift på røget laks med kvark og æble, der anrettes på sprøde rugbrødschips. En lækker hapser til den hurtige forret.

Røget laks med kvark og æble er en skøn forret, der heller ikke tager mange minutter at lave.

Her laver du først de sprøde rugbrødschips, og imens røres den vidunderlige kvarkcreme sammen.

Jeg har tilsat lidt æble, da det tilfører hapserne lidt syre og sødme på samme tid.

Denne opskrift giver otte stykker røget laks med kvark, og det passer med to hapsere til hver person. Men lav så mange du har brug for. Det er meget nemt.

Indhold
  • Her får du min opskrift på røget laks med kvark og æble, der anrettes på sprøde rugbrødschips. En lækker hapser til den hurtige forret.
  • Røget laks med kvark og æble på rugbrødschips
  • Ingredienser  1x2x3xVælg
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Video til opskriften
  • Noter
  • Kommentarer
billederesultat for røget laks med kvark
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Røget laks med kvark og æble på rugbrødschips

4.70 fra 13 stemmer
Her får du min opskrift på røget laks med kvark og æble, der anrettes på sprøde rugbrødschips. En lækker hapser til den hurtige forret.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 skiver rugbrød - i tynde skiver
  • olivenolie
  • flagesalt
Kvarkcreme
  • 1 æble - i meget små tern
  • 3 spsk kvark
  • 3 tsk mayonnaise
  • 2 tsk sennep
  • 1 citron - økologisk, skal og saft
  • flagesalt
Laks
  • 2-3 skiver røget laks
  • Lidt dild

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skær to tynde skiver rugbrød, og del dem i kvarte, så du har otte stykker. Pensles med olivenolie, drysses med flagesalt og bages sprøde i ovnen. Det tager ca. 10 minutter.
  3. Imens laver du kvarkcreme. Rør kvark med mayonnaise, sennep og fintsnittet æble. Lav så små tern af æblet som muligt.
  4. Smag til med lidt reven citronskal, citronsaft og salt.
  5. Skær de røgede lakseskiver ud i mindre stykker, så de passer med størrelsen på dine rugbrødschips.
  6. Så anretter du røget laks med kvark ved at komme en teskefuld kvarkcreme på hver rugbrødschips - og derpå et stykke laks. Pynt også med lidt dild. Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Røget laks med kvark og æble serveres straks.

Men du kan som sagt også sagtens lave den nemme forret lidt i forvejen, og så blot stille den på køl.

Røget laks kan i øvrigt erstattes med røget hellefisk, hvis du mere er til det.

Se også disse opskrifter:

Forret med røget laks på rugbrødschips med avocado

Lakseroulade

Smørrebrød med laks og avocado

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Forsiden lige nu

grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
Billede af salat med torsk og grøntsager.
Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado→ Se opskriften
ribskage kage med ribs
Ribskage - mormors luftige kage med ribs→ Se opskriften
billederesultat for tærte
Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte→ Se opskriften
Vegetarisk grillspyd kan sagtens laves i god tid, inden grillen tændes. De har kun godt af at ligge og trække i marinaden, så de får ekstra knald på smagen. Foto: Charlotte Mithril
Vegetarisk grillspyd med grøntsager og halloumi→ Se opskriften
Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required