• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Anderagout med pasta - en klassiker fra Venedig

Anderagout med pasta - en klassiker fra Venedig

Anderagout med pasta
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 19. oktober 2021

Anderagout med confit de canard er noget af det lækreste, man kan forestille sig. Få opskriften på et måltid, som er fuld af smag og duft.

Anderagout er ubeskrivelig, fordi smagen bare er så intens og lækker, at det er svært ikke at overspise.

Retten stammer fra Venedig, og mange af ingredienserne er de samme som dem, der skal i en klassisk bolognese.

Her er det hakkede kød dog afløst af det lækreste andekød. Jeg bruger confit de canard, fordi det giver en ekstra dimension til retten. Og så er det nemt at have med at gøre.

Opskrift på anderagout med pasta

Anderagout med pasta
Karen SenecaKaren Seneca

Anderagout med pasta

5 fra 5 stemmer
Anderagout med confit de canard er noget af det lækreste, man kan forestille sig. Få opskriften på et måltid, som er fuld af smag og duft.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Samlet tid 55 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 229
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4-5 andelår - stor dåse confit de canard
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 gulerødder - mellemstørrelse, hakket
  • 2 selleristav - små ellers 1 lang, hakket
  • 2 løg - hakket
  • 1 håndfuld oliven - sorte, gerne soltørrede
  • 2 fed hvidløg
  • 1 kvist rosmarin - ca. fem cm.
  • 2 laurbærblade
  • 1,5 dl rødvin
  • 3 dl bouillon - hønse- eller grøntsags
  • 1 dåse tomatpure - lille
  • 40 g smør
  • salt og friskkværnet peber
  • ost - revet til at drysse over retten
  • pasta - parpadelle

Fremgangsmåde
 

  1. Varm de konfiterede andelår i 10 minutter i ovnen, 180 grader, så du kan fjerne skindet og skære/rykke kødet i mindre stykker. Si andefedtet fra dåse og det smeltet fra ovnen og gem det i fryseren eller køleskabet.
  2. Hak selleristave, gulerødder og løg i ens stykker. Brug eventuelt en minihakker og hak det groft.
  3. Pres hvidløgsfed eller hak dem fint.
  4. Sæt en stegegryde på komfuret og skru op for varmen. Når gryden er varm, hælder du olie i og varmer den op. Tilsæt løg, gulerødder og selleri og varm det et minut for høj varme, skru ned og steg dem, mens du rører rundt. Ca. 8-10 minutter.
  5. Tilsæt oliven, rosmarinblade og hvidløg, rør rundt og steg et minuts tid.
  6. Tilsæt andekød, rør rundt og tilsæt nu laurbærblade og rødvinen. Lad vinen simre et par minutter.
  7. Tilsæt bouillon og tomatpure og lad retten simre i et kvarter. Imens sætter du vand over til din pasta, som skal koges ca. 10 minutter.
  8. Når pastaen er færdig, tager du din anderagout af varmen og vender smør i den, mens du rører rundt.
  9. Sæt gryden tilbage på varmen og rør pastaen sammen med ragouten i et minuts tid.
  10. Server denne herlige ret med et godt drys revet parmesan eller Grana Padano-ost.

Næringsindhold

Kalorier: 229kcalKulhydrater: 13gProtein: 3gFedt: 16gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 8gTransfedt: 0.3gKolesterol: 23mgNatrium: 964mgKalium: 467mgKostfibre: 3gSukker: 6gVitamin A: 5575IUVitamin C: 11mgCalcium: 54mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan også bruge rå andelår til anderagout, som der benyttes i den originale opskrift. De skal steges og simre i op til tre timer.

Såvel mine smagsløg som min tålmodighed har det bedst med de konfiterede lår.

Andekød kan være lidt besværligt at have med at gøre, men de franske dåser med confit de canard er pærelette at tilberede.

Se også disse italienske opskrifter:

  • Hjemmelavet spaghetti bolognese
  • Italiensk bryllupssuppe med kødboller
  • Himmelsk italiensk simreret
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften
billederesultat for brusebadsboller
Brusebadsboller - opskrift på hurtige morgenbrød→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé med svinemørbrad og grøntsager→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required