En opskrift på tunmousse lasagne med pastaplader, der passer perfekt til frokostbordet eller forret. Til påske og andre gode lejligheder.
Lav en lækker tunmousse lasagne, der er god som en skøn forret eller frokostbordet. Eventuelt til påske.
Her får du en fantastisk kombi af tunmousse og lasagne, og den er virkelig god både at anrette og servere.
Lav den gerne lidt i god tid, så den kan nå at sætte sig.
Opskrift på tunmousse lasagne
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 2 dåser tun - i vand
- 2 deciliter skyr
- 1 løg - finthakket
- 1 håndfuld krydderurter
- 50 gram gulerødder - revet
- 0,5 rød peberfrugt - i meget små tern
- pastaplader - helst friske
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Hæld 2 dåser tun i en si og lad vandet dryppe af.
- Kom derefter den afdryppede tun i en skål sammen med 2 deciliter skyr.
- Hak 1 løg fint, riv 50 gram gulerødder og snit 0,5 rød peberfrugt i meget små tern.
- Kom det ved tun og skyr, og vend sammen med 1 håndfuld krydderurter, der er hakket. Her kan du bruge persille, purløg eller timian. Gerne en blanding, da det giver god smag. Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Brug gerne friske pastaplader til din tunmousse lasagne, men uanset om det er friske eller tørrede pastaplader skal de koges, så de netop er møre. Men stadig gerne med lidt bid. Dryppes af og lad dem så blive lidt kolde.
- I et firkantet fad samler du nu tunmousse lasagnen lag for lag.
- Sæt den derefter i køleskabet til den skal serveres, så den kan nå at sætte sig.
Kan det fryses?
Næringsindhold
Tips
Den færdige tunmousse lasagne kan skæres ud i passende portionsstykker, og pyntes med karse. Velbekomme.
Niels
Føj - rå pasta uden tilberedning. Nej tak.
Else Marie Germansen
Kan tunmousse lagsagne fryses
Charlotte Christensen
Hej
Tak for altid jeres gode opskrifter😋 vil lige høre om man kan bruge tun i olie i stedet for tun i vand?
Hilsen Charlotte