Påskefrokost er en tradition, hvor vi kører alle retter i spil. Her får du 10 forskellige, lækre retter som bud på, hvad du kan servere til påske.
Påskefrokost kan være et madorgie af gode kolde og varme retter. Traditionelt spiser vi sild, snaps og øl i begyndelsen for at glide videre til de varme retter.
Der er rigtig mange gode marinerede sild på glas, men hvordan pifter vi dem op? Det kan du blandt andet se i nogle af disse opskrifter.
Da der er en del, som ikke bryder sig om marinerede sild, får du også menuforslag til andre fiskeretter som røget laks og hjemmelavet, gravad laks.
Herefter følger opskriften på hønsesalat og to klassikere både til jul og påske: Tarteletter og hjemmelavet leverpostej.
Vi håber, at du kan bruge nogle af opskrifterne til dit påskebord, og ønsker alle en god påske.
Se også de mest populære påskeretter.
Opskrifter til en god påskefrokost
Her er de bedste opskrifter til den perfekte påskefrokost.
Kryddersild
Kryddersild er en af de sild, der bliver solgt i enorme mængder op til påske. Her kan du se, hvordan du gør sildene endnu mere appetitlige.

Karrysild
Karrysild kan selvfølgelig købes på glas, men på få minutter kan du sagtens lave dine egne.
Smørrebrød med røget laks og avocado
Røget laks på påskebordet er næsten et must. Og her får du et lækkert bud på smørrebrød med salat, røget laks og tynde skiver avocado, toppet med lidt mayo og andet godt.
Smørrebrød med røget laks og avocado
Gravad laks
Kan man virkelig lave gravad laks med rævesovs selv? Ja da, tjek denne opskrift ud, hvor du forvandler en rå laks til gravad.
Fiskefilet
Mange børn er begejstrede for fiskefileter og mindre glade for sild. Her får du en helt klassisk opskrift på en sprød og lækker fiskefilet.
Skidne æg
Skidne æg er et underligt navn til en ret, der faktisk smager ret godt: Æg i sennepssovs.
Hønsesalat
Hønsesalat er en lækker ret på påskebordet, og du kan lave den med og uden bacon. Du kan bruge en rest fra en kogt kylling, eller som her blot stege kyllingebrystfilet på panden, og så skære det ud i mindre tern.
Du kan også lave en lækker æggesalat eller skinkesalat.
Leverpostej
Vi kalder denne leverpostej for en julepostej, men det skal ikke afholde os fra at bage den til påskefrokosten. Den smager nemlig helt vildt godt.
Juleleverpostej med fløde og bacon
Tarteletter med høns i asparges
Endnu en klassiker, som ofte serveres efter fisken og før kødretterne. Til dem, der ikke har lavet høns i tarteletter før, er dette en god grundopskrift.
Du kan også lave en vegetarisk version: Tarteletter med asparges- og svampefyld.
Tarteletter med høns i asparges
Påskemuffins
Kan der være mere i maven, er påskemuffins pyntet med små påskeæg den perfekte afslutning. De kan selvfølgelig også bare bages til en hyggelig eftermiddag eller aften.
Flere opskrifter til påske
Lammekølle i fad med kartofler og lammesky
Kernetemperatur på lam (lammekølle og lammefilet)
Marineret lammemørbrad med citron og rosmarin
Gammeldags frikadeller - slagterens bedste opskrift
Fiskefrikadeller - fiskehandlerens egen opskrift
Kyllingefrikasse - lækker frikasse med kylling og grønt
Kage med citronfromage - påskekage med kiksebund
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: