Chokoladereder med mandler og kokos er fine til at afrunde påskefrokosten med. I midten er der selvfølgelig små, lækre påskeæg.
Chokoladereder er nemme at lave, og så ser de virkelig søde ud i påsketiden.
Ingredienserne er blot chokolade, mandler og kokosmel. Og så skal der selvfølgelig farvede æg i fuglereden.
Her kan man selv vælge, om det skal være små chokolade-mandelæg eller marcipan-æg i påskens farver.
Opskrift på chokoladereder med påskeæg
Ingredienser
- 100 gram chokolade smeltet
- 2 dl kokosmel ristet
- 0,5 dl mandler smuttede og hakkede
- påskeæg
Sådan gør du
- Skold mandlerne og smut dem. Hak dem groft.
- Rist kokosmel på for medium varme på en pande, efter et par minutter hælder du mandlerne ved og rister et par minutter.
- Hak chokoladen og smelt den over et vandbad. Husk at der ikke må komme vand til chokoladen, så bliver den grynet.
- Bland kokosmel, mandler og chokolade sammen til en tyk masse.
- Placer en skefuld kokoschokolade i 10 små cupcakes-forme.
- Efter et par minutter trykker du lidt ned i midten af rederne og trykker forsigtigt 2-3 påskeæg ned i dem.
- Lad dine chokoladereder køle af i et køligt rum. Når de er størknet, er de klar til at blive serveret.
Tip
Du kan bruge mørk og lys chokolade til disse chokoladereder. Selv foretrækker jeg den mørke, da smagen er mere intens.
Prøv for eksempel at bruge chokolade med pebermynte- eller orangesmag. Det giver lidt ekstra kant.
Du kan også lave påskerederne med let knuste cornflakes i stedet, da princippet bag er det samme som med cornflakestoppe.
Se andre lækre påske-opskrifter:
Bag den legendariske hindbærsnittetærte
Lækker rådhustærte med kransekage og hindbærmarmelade
Nem og simpel pastaret i fad i ovn
Sådan laver du ovnstegt oksefilet
Lækker og hjemmelavet karamelsauce
Sund og lækker ret med nudler og grøntsager
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.